Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Birde siteye üye olan bazı tipler var hep olumsuz haberleri taşıma peşindeler buraya..30 haberden 25'i olumlu ise 5'i olumsuz..Bu tipler hep o olumsuz beş haberin peşinde..Çok belli ediyorlar kendilerini aslında..

Koskoca kulubun vizyonu bir sneijder ilemi değişecek ? adam 1 senede 1 maç oynamış herhalde tam bilmiyorum vs vs..

bu kadar beklentiye girmem kardesim.. Kap'á bildirdinmi ciddi ciddi ugrasiyorsun demektir..

neden Chadli yada Carlinhos bildirilmiyorda Sneijder bildiriliyor? bence bu transfer bitti baska aciklamasi yok..

ha bitmediyse, bitmezse.. borsada birileri yine biseyleri goturecek..

Chadli ve Carlinhos da listede dedi sadece, onlar için yok ivme kazandı görüşmeler demedi.

İstediğim kadar adamı listede diye sayarım bunun için ceza kesilir mi ?

Görüşülen her topçunun KAP'a bildirilmesi zorunlu arkadaşlar saçma saçma konuşmayın..

Yok niye KAP'a bildirilmiş... Anaokulu nu yönetmiyorlar söz konusu Galatasaray A.Ş. borsa da işlem görüyor..

Transfer de ses çıkmaz yok efendim ses çıkmıyor , Başkan çıkar isim verir transfer görüşüyoruz uğraşıyoruz der bu sefer de neden KAP'a bildirildi

Bizim taraftarın transfere yaklaşımı Isırganla g..t silmeye benziyor malasef..

fener 1 ay tiego costayla görüştü ben kapa bir açıklama görmedim.Aynı şey Hamit içinde geçerli.Tamam Chadli bildir alma Carlinhosu bildir alma ama Sneijder milet ne hayaller kurdu.Elde çay sigara sabaha kadar bekledik.

Sallayacağım tabi cocuk oyunumu bu her topçuyu kapa bildir ama bitanesini bile bitireme shaqriyi 1milyon için almadık yazık ettik... basına sakız yapmaktan başka birşey değil dalga konusu olmanında anlamı yok... ben kulube maddi anlamda gelir saglamaya çalışıyrsam eğer yönetimide ufakta olsa eleştireceğim tabiki... ben illa transfer yapılsın demiyorum ama bizide dk başı kandırıp elleri boş dönmesi anlamsız..

renktaş aradaki farkı kendin sölüyosun, ufakta olsa eleştirmek farklı- sallayacağım demek farklı..

Ya bu Sneijder boru değil, gidip bakkaldan portakal almıyosun, mafya tutup kafasına silah mı dayatsın... Hayır sanki sen Sneijder olsan elini öpen büyük takıma gitme şansın varken Galatasaray'a gelirsin? Adamlar şanslarını denemiş ciddiye de almış görüşmeye kendisi gitmiş klübü ikna etmiş. Oyuncu istemiyorsa istemiyodur. Kafasına silah dayayamacağına göre? Neyin kafasındayız yahu?

Kakayi alip sampiyonlar liginde nasil oynatacak? Ayrica zaten kaka sadece lig icin gelmez bu kadarini hoca da biliyordur. Listede sneijder yaziyordur bence de

Arkadaşım genç oyuncu istiyorum dedi hoca ? ben mi başka bi şey izledim şaşırıyorum bazen. Kim istemez bu adamı ama bu yönetimin transfer dönemlerinde bu tip manipülasyon yaptıgını çok iyi biliyorsunuz.

hemen inaniyorsunuz kapa sonra da yonetim oyle , yonetim boyle

inanmayin kardesim sizde , biz niye isyan etmiyoruz

Kardesim, farkindaysan dunde Sneijder'le ilgileniyoduk, öglen 'KAP'a bildirmeden önce. Burdakiler baskan hakkinda herhangi bi negatif söz kullanmadi, veya beklentiyi yukseltmedi.

Ancak sen her defasinda oyuncuyu KAP'a bildirip, alamiyorsan, ya bizimle dalga geciyorsun, yada beceriksizsindir arkadas.

Bildirme ozaman bildirme.

bende bunu diyorum.. Kap isi ozaman sirf Finansal anlamda yapiliyor.. (eger gelmezse)

Görüşülen her topçunun KAP'a bildirilmesi zorunlu arkadaşlar saçma saçma konuşmayın..

Yok niye KAP'a bildirilmiş... Anaokulu nu yönetmiyorlar söz konusu Galatasaray A.Ş. borsa da işlem görüyor..

Transfer de ses çıkmaz yok efendim ses çıkmıyor , Başkan çıkar isim verir transfer görüşüyoruz uğraşıyoruz der bu sefer de neden KAP'a bildirildi

Bizim taraftarın transfere yaklaşımı Isırganla g..t silmeye benziyor malasef..

dün burda zorunlu açıklama yapıldı dediğimizde nerdeyse linç edeceklerdi bizi. herkes kesin geldi diye haberler yapıyordu,açıkçası en başta hiç inanmadığım transfere beni de inandırdılar.

Git İşine ? Uslup çok önemli ben sana kırıcı bir cevap verdim mi? Fatih hoca net konustu, Unal aysal dün öyle bir şey demedi. Fatih hoca yüksek maliyetli ve yaşını almış istemiyorum gelecek yıllara yatırım yapmalıyız derken, başkan başka bir hamle yapılıyor. Düşündürücü ve zekice bir hamle bu. Kurallara uygun bir şekilde marka değerini yukarılara taşımaya devam ediyor. Transfer olmayınca ? Sorumlu aramak ne diye ? Sen umutlandın diye senin istediğin herşey olucak diye bir şey yok. Olmazsa oyuncu mu yok? Son olarak biraz daha titiz ve saygın cümleler kurarsan sevinirim.

Her konuda ortadan dalmak hatadır.

Öncelikle Kaka kelepir ve oldukça genç oyuncu değil mi? Sneijder için 5 dedim de 15 mi oldu gibilerinden konuşmaya başladı ve medyaya çattı, sonra ki açıklamayı Sneijder ile bağdaştırmak ne kadar doğru..Elde Cris transferi vardı, bu konuda çok eleştirildi ve bunu bertaraf etmek adına o açıklamayı yapmış olamaz mı?

Geleceğin diye gittin

Gelmedin ya bende bittim

Ocağıma incir diktin

Gelmezsen gelme

Eski resimlere baktım

Daldım bir

Cigara yaktım

Resmine bir

Mermi çaktım

Gelmezsen gelme

Gitme benden uzaklara

Düşürürler tuzaklara

Adını yazdım yollara

Gelmezsen gelme

Bıktım nazlarından bıktım

Yeter zıvanadan çıktım

Aşkın duvarını yıktım

Gelmezsen gelme

Sneijder gelmezse Mardinli Serseri modumu açıp yönetime giydiricem

menajeri yüzünden :) bir bülent tulun- 2 bu menajerlerr :):lol:

Tulun sefer bu tarz transferleri o yüzden iyi uğraşıyordur ama menajer yüzünden olmuyor bence de... Hamit de değil ki bu menajere pota koysun gelsin..

Antrenmana çıkması iyidir, bir de antrenmanda izlemek lazımdı reyisi :)

Hemen kapa inaniyosunuz nedemek allah askina ya..

Arkadas birakin tamam. Sen eger KAP'a bi transfer gorusmesi bildiriyosan, o transfer bi-te-cek. Okadar

Koskoca Galatasaray camiasi ayaga kalkti. Herkes olumlu/olumsuz haber bekliyo. Millet okulda, derste GSCimbom'da nobet tutuyo, dersine konsantre olamiyo.

Bunlar napiyodur allah bilir?

Geleceğin diye gittin

Gelmedin ya bende bittim

Ocağıma incir diktin

Gelmezsen gelme

Eski resimlere baktım

Daldım bir

Cigara yaktım

Resmine bir

Mermi çaktım

Gelmezsen gelme

Gitme benden uzaklara

Düşürürler tuzaklara

Adını yazdım yollara

Gelmezsen gelme

Bıktım nazlarından bıktım

Yeter zıvanadan çıktım

Aşkın duvarını yıktım

Gelmezsen gelme

Ha şöyle.. O kadar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt