Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yönetime giydireceğiz diyenler haklı

yönetime niye giydiriyoruz bildirim zorunlu diyenlerde haklı.

herkes her adamla konuşur ceza yemez, biz ceza yeriz diye kap bildirimi. ne etik takımız gerçektenn...

başkan zaten futbolcu ile değil, kulup ile görüşmeler müspet dedi. ayrıca biz kap kuluble görüşmleri bildirdir. oyuncu ile bildirsek o zaman haklı çıkarlar yönetime giydirmek için..

KAP'a bildirip alamayınca ne oluyor ki? KAP'a görüşmeye başlandı diye bildirilen her transfer bitmiş demek değil ki.Prosedür böyle biz de onu uyguluyoruz.Bi wesleyi mi kaldı arkadaş koskoca Galatasaray.

Berk, biz Dany'i nasil aldik hatirliyomusun? 1 gün icinde haber geldi Dany GS'da diye.

Bunlar resmen oyun oynuyo, borsa manipulasyonu. Inanmaya basladim acikcasi.

Borsada ne kadar artış oluyor transfer yapınca tahminen ? Yani klüp bu işten ne kadar kazanabilir ben bu işleri bilmiyorum ama anlık dalgalanmayla çok yüksek paralar kazanılabileceğini tahmin etmiyorum 500k ve 1 m euro gibi paralardan bahsediyorum.Bu yüzden klübün böyle işlere gireceğini zannetmiyorum. Sizi böyle düşünmeye iten miktarları söylerseniz bilgilenmiş olurum bu konuda dediğim gibi hiç bilgim yok.

1 milyon € kazanç çok küçük bir m,ktar mı yani ?

Böyle bir Başkan gördümü be Galatasaray ? Vizyona bak vizyona Beğenmeyenler dünyaya boşa gelmiş insanlar bir başkandan ne beklenir? Şampiyon yaptı,Şampiyonlar Liginde son 16, Ligde Lider

1 Sene önce Zapatalar Canalar Stancular 1 sene sonra Musleralar, Melolar, Eboueler,Sneijder konuşuluyor Yıldızlar topluluğu Selçuk İnan Hamit hiç saymıyorum. Aradaki vizyon farkını görmeyenler Galatasaray Düşmanıdır.

Galatasaray Basketbolda bile Hawkinsler, Domercantlar, Arroyolar ile oynuyor, Yıldızlar Karması

Galatasaray Kadın Basketbolda Whalenlar, Wauterslar , Sancho son Şamoiyon takımın yıldızları

Volaybolda en iyi koç Calderonlar, Gioliler Takım CEV e Fenerin Avrupa Şampiyonluğuna rağman gitti Şimdide 4 lü Finalin ev sahibi

Yani Ünal Aysalla Galatasaray coştu gidiyor Futbol takımı Şampiyon Oldu Şampiyonlar Liginde son 16da Ligde Lider geldiğinde takım küme düşüyordu ; Basketbolda öyle bir kadro öyle bir koç varki yıldızlar topluluğu Her kupada başarı hedef, Kadınlarda keza Whalenlar , Sancholar ; Voleybol takımlarımız Avrupa Şampiyonluğunun en büyük favorileri 4 lü finale ev sahipliği yapacak. Bunlar Ünal Aysalın vizyonunun örnekleri Borç nerden nereye indi saymıyorum bile . Bi de çıkmış Ünal Aysala laf ediyorlar Daha iyisi dünyada ne olabilir???

Yaz bir yere Ünal Aysal 10 yıl önce gelmiş olsaydı Türkiyede tek takım kalmış bütün Dünya Galatasarayı konuşuyordu...

Galatasaray tarihi için bir dönüm noktası bence bu transfer. Olursa her açıdan çok büyük ivme kazanırız. Tüm dünya bu transferi konuşuyor şu an , düşünün. Olmazsa da hayatımıza devam ederiz , büyütmeyin. Sonucta iyi bir bütce ayrılmış belli ki o bölge için

yav sende eleştirmek sallamak onumu gördün ordan :) valla alsada almasada farketmez benim için alırsa Gs Store dan ekstra alışverişe giderim almazsada rutin alışverişe devam... yani hazır yükselişe geçmişsin ver parayı bastır getir.. shaqri hala kızgınım 10 numara topçu idi çok hızlıydı 1milyon için değermi... paranın açamayağı kapı yok yok silah zoru falan hikaye iş paraya bakar...

Bazen öyle olmuyor be renktaşım... Biz nasıl Mersin İdman Yurdu'ndan büyüksek bizden büyük de takımlar var...

Arkadaşlar böyle bildirimler borsada kazanç sağlamaz. Şirket eleman alacağını açıkladığında cebinden para çıkacak demektir.

Ortada bir şampiyonluk olsun ki yatırımcı para koysun. Bu olay aksine olumsuz etkiliyor.

Borsadada yapacak birşey yok şeffaflık ilkesi gereği bildirmek zorundalar geçmişte yazmış bir arkadaş başkanın roportajından dolayı kapa mecburen bildirmiş olabilirler. ya işte bedavadan reklam reklamın iyisi kötüsü olmaz :D çarşıdan aldım sneijder eve geldim alper olsun bizim olsun :D

iyi valla dünden beri bütün medya sneijder kesin galatasarayda diye bağırırken yalanlamayan yönetimin hiç mi suçu yok, üstelik başkan kendi ağzıyla birilerine bu transfer bitti derken yönetim sütten çıkmış ak kaşık mı oluyor. bu iş böyle yapılmaz kaç defadır taraftarın duygularıyla oynanıyor. bitirmediğin transfer hakkında konuşmayın, kapa açıklama yapmayın be gözünüzü seveyim.

Arkadaşlar böyle bildirimler borsada kazanç sağlamaz. Şirket eleman alacağını açıkladığında cebinden para çıkacak demektir.

Ortada bir şampiyonluk olsun ki yatırımcı para koysun. Bu olay aksine olumsuz etkiliyor.

Benim hayatım borsa; 3 yıldır anlatamadım bunu foruma.

Transfer Nöbeti

Liverpool Nuri'yi göndermek istiyor

Onu da kiralasak manyak gibi bir takım oluruz ya

Muslera

Eboue-Semih-Dany-Carlinhos

Melo

Hamit-Nuri-Selcuk-Sneijder

Burak

Dağıtırız la bu ligi ;)

Sneıjder in alternatifi kim beyler ?

Yahu Borsa ile uğraşan biriyim borsa manüplasyonu dediğiniz şey adamı hapislerde çürütür ne kadar kolay söylüyorsunuz..Zaten kulüp şuanda böyle bir dava ile uğraşıyor nasıl bunu düşünebilir? Sneijder yahu bu herşeyi ok bile olsa sözleşmesi teminat paraları banka transferleri resmi evraklar falan en az iki gün sürer..Birşeyi borsada remi olarak açıklaman için evrakları hazırlaman gerekir..Ne kadar kolay geliyor herşey bazen size..

Böyle bir Başkan gördümü be Galatasaray ? Vizyona bak vizyona Beğenmeyenler dünyaya boşa gelmiş insanlar bir başkandan ne beklenir? Şampiyon yaptı,Şampiyonlar Liginde son 16, Ligde Lider

1 Sene önce Zapatalar Canalar Stancular 1 sene sonra Musleralar, Melolar, Eboueler,Sneijder konuşuluyor Yıldızlar topluluğu Selçuk İnan Hamit hiç saymıyorum. Aradaki vizyon farkını görmeyenler Galatasaray Düşmanıdır.

Galatasaray Basketbolda bile Hawkinsler, Domercantlar, Arroyolar ile oynuyor, Yıldızlar Karması

Galatasaray Kadın Basketbolda Whalenlar, Wauterslar , Sancho son Şamoiyon takımın yıldızları

Volaybolda en iyi koç Calderonlar, Gioliler Takım CEV e Fenerin Avrupa Şampiyonluğuna rağman gitti Şimdide 4 lü Finalin ev sahibi

Yani Ünal Aysalla Galatasaray coştu gidiyor Futbol takımı Şampiyon Oldu Şampiyonlar Liginde son 16da Ligde Lider geldiğinde takım küme düşüyordu ; Basketbolda öyle bir kadro öyle bir koç varki yıldızlar topluluğu Her kupada başarı hedef, Kadınlarda keza Whalenlar , Sancholar ; Voleybol takımlarımız Avrupa Şampiyonluğunun en büyük favorileri 4 lü finale ev sahipliği yapacak. Bunlar Ünal Aysalın vizyonunun örnekleri Borç nerden nereye indi saymıyorum bile . Bi de çıkmış Ünal Aysala laf ediyorlar Daha iyisi dünyada ne olabilir???

Yaz bir yere Ünal Aysal 10 yıl önce gelmiş olsaydı Türkiyede tek takım kalmış bütün Dünya Galatasarayı konuşuyordu...

Fatih Terim olmasaydı 2. Adnan dönemiydi.Geçen sene ara transferde ki cimrilik yüzünden kadıköyde fenere şampiyonluğu veriyorduk.10 m euro için ölüm kalım sezonunu fenere veriyorduk.Eğer geçen sene fener şampiyon olsaydı 5 yıl daha kendimize gelemezdik.Galatasaray iflah olmazdı.

Bu mu vizyon??

Berk, biz Dany'i nasil aldik hatirliyomusun? 1 gün icinde haber geldi Dany GS'da diye.

Bunlar resmen oyun oynuyo, borsa manipulasyonu. Inanmaya basladim acikcasi.

Borsa manipülasyonu olamaz çünkü bu transfer gerçekleşmediği anda borsada değerimiz çok kötü düşer.O yüzden öyle bir şey olduğunu sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt