Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İzleyemeyenler için :yenieek:

[video=youtube;wWP-VrXS3Sc]https://www.youtube.com/watch?v=wWP-VrXS3Sc[/video]

Sizce Sneijder Transfer yatti mi?

valla bugün gerildim ben.akşamki kadar rahat değilim.cuma açıklancak filan diyolar.cumaya kadar nasıl bekleriz.

Hamit ve kiralık Umut, Melo transferleri ne kadar uzun sürdü unuttuk herhalde..Bu kez kulüpler arasında müspet hava var. Oyuncunun kabul etmesine kaldı deniyor..Yönetim daha ne yapsın.

Arkadaşlar eziklerle konuşurken biz dürüst takımız, bizim bozuk işlerle alakamız olmaz die hava atmayı iyi biliyoruz.

Kap'a bildirmek ne zamandan beri yanlış? Kap görüşmelere başlanmıştır bildiriminin anlamı görüşmelere başladık demektir! Olumlu yada olumsuz sonuçlandığında bilgilendiricez demektir! Transfer bitti demek değildir! Hem dürüstlükten bahsedelim hem de olması gerekenler olunca yakın yıkın. isterseniz şike de yapalım?

Yonetim beceriksiz değil, Ülke futbolu çökmüş durumda. Bu adamların isminin bile geçmesi çok güzel aslında. Biraz gercekleri görerek konusalım bazı seyleri. Bende çok istiyorum gelmesini. Ama tarihin en kötü dönemlerinden birini geciyoruz malum konular yuzunden. O yuzden bi çok futbolcuyla görüşülüp alınamama durumları bizi üzmesin. :happynew:

Gs tv şimdi taffereli dinledim snejder gelirse çok mutlu oluruz dedi ama bu tür oyuncuların transferi uzun sürebilir sabırlı olmalı taraftarımız dedi

Birak allah askina ya.

Kimse umutlanmasin. Hollanda'da adamlar bizimle dalga geciyo. Hollandanin en onemli gazetesi, Sneijder'in kesinlikle Galatasaray'a gelmeyecegini yaziyor. Benim icin olay bitmistir.

Hepimize gecmis olsun. Bi fiyaskoyu daha yasamak zorunda kaldik. Yonetim sag olsun.

1 milyon € kazanç çok küçük bir m,ktar mı yani ?

Abi 10 bin euro gibi paralar için mi beklicek yönetim ?

Bu borsa oyunu işleri bana mantıklı gelmiyor Borsada hisselerimizin transferle çok fazla oynayacağını hiç düşünmüyorum .

Hani 1 m 500 k kazanacak olsa tamam derim yönetim borsa oyunu yapıyor ama öyle büyük dalgalanmalar olmaz ki eğer öyle olsa herkes transfer döneminden önce hisse alır dönem bitince satar veya şampiyonluğu garantilediğimiz maç hisse alır şampiyon olunca satar borsanın bu kadar basit olduğunu düşünmüyorum. Sportif şirketlerinde spordaki başarısıyla borsada ki değerlerinin çok çok alakalı olduğunu düşünmüyorum hani alakası olabilir ama çok alakası yoktur çünkü fenerin hisseleri geçenlerde bizden yüksekti biz şampiyon olduğumuzda da yüksekti.

Fenerliler dalga geçmeye başladılar bile.Keşke hiç kap'a bildirmseydik.

Birak allah askina ya.

Kimse umutlanmasin. Hollanda'da adamlar bizimle dalga geciyo. Hollandanin en onemli gazetesi, Sneijder'in kesinlikle Galatasaray'a gelmeyecegini yaziyor. Benim icin olay bitmistir.

Hepimize gecmis olsun. Bi fiyaskoyu daha yasamak zorunda kaldik. Yonetim sag olsun.

Gökmen Özdenak stayla. :trollface:

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

SON DAKİKA-GS'nin Sneijder'a yaptığı son teklif: 6 milyon € imza parası, yılda 3.2 garanti, maç başına 25 bin €! Rakamlar yönetimden teyitli

Böyle bir Başkan gördümü be Galatasaray ? Vizyona bak vizyona Beğenmeyenler dünyaya boşa gelmiş insanlar bir başkandan ne beklenir? Şampiyon yaptı,Şampiyonlar Liginde son 16, Ligde Lider

1 Sene önce Zapatalar Canalar Stancular 1 sene sonra Musleralar, Melolar, Eboueler,Sneijder konuşuluyor Yıldızlar topluluğu Selçuk İnan Hamit hiç saymıyorum. Aradaki vizyon farkını görmeyenler Galatasaray Düşmanıdır.

Galatasaray Basketbolda bile Hawkinsler, Domercantlar, Arroyolar ile oynuyor, Yıldızlar Karması

Galatasaray Kadın Basketbolda Whalenlar, Wauterslar , Sancho son Şamoiyon takımın yıldızları

Volaybolda en iyi koç Calderonlar, Gioliler Takım CEV e Fenerin Avrupa Şampiyonluğuna rağman gitti Şimdide 4 lü Finalin ev sahibi

Yani Ünal Aysalla Galatasaray coştu gidiyor Futbol takımı Şampiyon Oldu Şampiyonlar Liginde son 16da Ligde Lider geldiğinde takım küme düşüyordu ; Basketbolda öyle bir kadro öyle bir koç varki yıldızlar topluluğu Her kupada başarı hedef, Kadınlarda keza Whalenlar , Sancholar ; Voleybol takımlarımız Avrupa Şampiyonluğunun en büyük favorileri 4 lü finale ev sahipliği yapacak. Bunlar Ünal Aysalın vizyonunun örnekleri Borç nerden nereye indi saymıyorum bile . Bi de çıkmış Ünal Aysala laf ediyorlar Daha iyisi dünyada ne olabilir???

Yaz bir yere Ünal Aysal 10 yıl önce gelmiş olsaydı Türkiyede tek takım kalmış bütün Dünya Galatasarayı konuşuyordu...

Geçen yıl semihin kafa topunu muslera çıkaramasaydı görürdüm ben vizyonu valla başarının çoğunluğu fatih terime ait bence adnan döneminde kötü oyuncular mı geldi adnan polat ta bir sürü para harcadı ünal aysala o kadar güvenmiyorum ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt