Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu iş yattı biz şu Chadli mi neydi onu bir tartışalım..

Benim iki isteğim vardı biri Kerim Frei diğeri Carlinhos bu gidişle onlarda olmayacak..

Elde kaldı Chadli..

Chadli'yi izleyen birisi var mı aranızda nasıl biri ?

427744_228061817309036_1093724539_n.jpg

chadli

muslera sene sonu -> man u

taraftar olarak gerekli tepkiyi koyun arkadaslar.

6 m euro imza parasımı olur arkadaş böyle bir teklif olduğunu sanmam ama Ünal Asal Ali Ece gibi nöbeti okuyorsa gözü kararmış olabilir.Hele benim iç karartan mesajlarımdan sonra:asd:

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

SON DAKİKA-GS'nin Sneijder'a yaptığı son teklif: 6 milyon € imza parası, yılda 3.2 garanti, maç başına 25 bin €! Rakamlar yönetimden teyitli

6 milyon imza parasida ne oluyor ?

Yıllık ücreti takım içi dengeleri bozmasın die baştan imza ücreti vermişler biraz

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

SON DAKİKA-GS'nin Sneijder'a yaptığı son teklif: 6 milyon € imza parası, yılda 3.2 garanti, maç başına 25 bin €! Rakamlar yönetimden teyitli .

teyitliymiş hadi ordann

ManU Lazio döneminden beri Muslera'yı alıyor..4 sene olacak ha gayret.

6 m euro imza parasımı olur arkadaş böyle bir teklif olduğunu sanmam ama Ünal Asal Ali Ece gibi nöbeti okuyorsa gözü kararmış olabilir.Hele benim iç karartan mesajlarımdan sonra:asd:

Selçuk İnan 3 milyon euro imza parası.. ( Bonservis yoktu demeyin )

Renktaş söylediğin gibi adamlar Kap'a bildirdi ciddi ciddi uğraşıyor. Başkan yöneticisini göndermedi bizzat kendisi gitti görüştü klüp başkanıyla daha nasıl ciddi uğraşsın? Klüp ok mi ok! iş oyuncuda bitiyor onu da zorla getiremessin ya

hocam Kap'á hersey kesinlesince bildirsinler.. taraftar duygusaldir.. Unal Aysal gibi profesyonel olamayiz biz.. biz takim asigiz cunku.

Şu Chadli'yi detaylı anlatacak biri yok mu ?

6 milyon imza parası nedir yahu?

ilk defa duydum...

GEL ARTIK MÜBAREK GÖZÜMÜZ YOLLARDA KALDI :sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt