Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

alper mert ‏@alpermerttArkadaslar Sneijder de onemli adimlar atildi haftaya Carsamba demistim ama bence buyuk gun Cuma:))

Allah askina gel ulan gel gel gel gel ulan gel.

Gel allahin cezasi gel!

Istemiyorum lan nobet tutmayi :o

cuma gününe kadar bu is uzayacak gibi görünüyor bizde burda artik cuma gününe kadar dokuz dogururuz artik:D

Tebrikler Nejat akıllı mantıklı yazmışsın..

İmza parası versek 5 milyon euro o paralar verilir mi diyenler bizleri BAM'a muhtaç ettiniz diye beddua edenlerle aynı..

Harbiden Sercan'a Yiğit'e giden milli servete pek tabiki Sneijder ve benzeri futbolcular alınır.

Yanlız borsada yükseliş trendine girdik bu transfer dedikodularından dolayı inş manupulasyon değildir bu iş.

Duyan da cok buyuk dalgalanmalar oluyor sanacak. Dun 41.7 bugun 41.8. Manipulasyon olabilme ihtimali olan trend dedigin bu herhalde.

Yemin ederim, sabah 9'dan beri okuldayim, 9'dan beri ara vermeden GSCimbom'dayim.

Basim agridi serefsizim.

yıllık 5.2 + 25000 euro gibi olcak yani 3 senelik anlaşma olduğunu düşünürsek. Maksat yüksek maaş olmasın, dengeler bozulmasın.

Aynısını selcuk inan'da da yapmıştık.

isterse 10 milyon eur alsin hakkini verecekse helali hoş olsun.

Geçen sene melo bizden en az 5 mio eur kazandi, helal olsun.

Selçuk, burak çok iyi paralar aliyor helal olsun. Daha fazlasini alsinlar.

Ligde şampiyon, cl de de çeyrek final göreceksek eğer hepsine helal olsun.

Tt arenada 1 bileti 700'e satiyorsan ve 1 saatte bitiyorsa bu taraftara böyle bir yildizi getirmeye mecbur bu yönetim

ali ece birşey mi dedi?

Ünal Aysal nasıl bu kadar büyük iş adamı olmuş hayret bir şey...

Adam kaç kere karizmayı çizdirdi hala aynı davranışlara devam ediyor.

Galatasaray kulübü başkanının ağzından transfer konusunda futbolcu ismi çıkıyorsa gidip alacak.

Alamıyorsa da istifa edecek.

Geçen sene tecrübesizdi falan... Bu sene hataya yer yok.

Ünal Aysal'a laf soyleyebilecek biri degilsin acikcasi.

Media prediction diye bi olay var futbolda, Aysal Sneijder transferini gerçekleştiremese bile, bi sonraki transferde kolaylik saglicak bi olay Media prediction. Futbolcu acisindan tabi, klüp degil.

Ben sneijder gelmezse yönetime sallamam, Su an Galatasarayin basinda kim olursa olsun, sneijderi alamazdi zaten, eger alinirsa bu yönetimin başarısı olur.

Gözünüzü seviyim sneijder yani bu.

Yönetime sallamaya bu kadar hevesli olmayın.

Sniejdre transferi olmazsa elbette büyük hüsran olur ama bu yönetimle biz buralara kadar geldik.Bir düşünün zapatalarımı gökhan zanlarımı istersiniz yoksa meloları,selçukları mı.Bir transfer olmadı diye burda küfür basacaklar,YÖNETİM İSTİFAAA diyende olacak ama bunlar boşuna.Yahu Galatasaray ile Sniejder isminin bir arada anılması sizce yönetimin büyüklüğünü göstermiyor mu?

Göstermiyo

Beklemekten başka çaremiz yok hayırlısı olur inşallah bizim için ama ben başkanın şu transfer konularında hala tecrübesiz olduğunu düşünüyorum keşke bu işi sulandırmasaydı tamamen bitseydi ondan sonra görüşmelere başlandığını bildirip 1 saat sonrada anlaştığımızı bildirip bu işi noktalasalardı..

selam renktaşlar gelişmeler nedir???

cuma gününe kadar bu is uzayacak gibi görünüyor bizde burda artik cuma gününe kadar dokuz dogururuz artik:D

Bu iş olsaydı aynı gün içinde olurdu.

Boşuna beklemeyin Cumaları, cumartesileri veya 15 gün sonraları.

Bu beceriksiz yönetimden büyük transfer beklemeyin

.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt