Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Snaijder Galatasaray'da.

Haftasonu kapma katılacağı bekleniyor.

2 büyük gazeteden gördüm bitmiş.

sneijderinter--644x362.jpg

Kar, kış demeden çalışıyor reis..

Laaaaaaaaaaaaa Sneijderrrrr gel lan artık ne veriyolarsa versinler ulan dünya gözüyle bi 10 numara izleyelim hadi be başkan kapa bildirdin Atilla Gökçeye bu iş

tamam dedin.Kredi kartınla tek çekimle bile hallerdersin.

Ünal Aysal'a laf soyleyebilecek biri degilsin acikcasi.

Media prediction diye bi olay var futbolda, Aysal Sneijder transferini gerçekleştiremese bile, bi sonraki transferde kolaylik saglicak bi olay Media prediction. Futbolcu acisindan tabi, klüp degil.

Ben sneijder gelmezse yönetime sallamam, Su an Galatasarayin basinda kim olursa olsun, sneijderi alamazdi zaten, eger alinirsa bu yönetimin başarısı olur.

Gözünüzü seviyim sneijder yani bu.

Yönetime sallamaya bu kadar hevesli olmayın.

Ne Media predictionu arkadaş. Bana ne Media predictiondan.

Kulübün resmi sitesinden açıklama yapmışsın... Kulüp başkanı transfer konusunda zaten futbolcu ismi falan vermemeli. Veriyorsa da gidip alabilmeli.

Ünal Aysal tanrı mı ki ona laf söyleyemeyelim... İstediğime istediğim eleştiriyi yaparım.

Sneijder de şu an kroki vaziyette olan bir futbolcu. İnter 30 milyon euro bonservis mi istiyor ki adamı alamayalım... Galatasaray almak isterse Sneijderi alır. 30 milyon taraftarı olan bir kulüpten bahsediyoruz... Amrabata bile 8,5 milyon euro bonservis verdik... Daha ne olsun.

Bi anda olumlu mesajlar akmaya başladı.

isterse 10 milyon eur alsin hakkini verecekse helali hoş olsun.

Geçen sene melo bizden en az 5 mio eur kazandi, helal olsun.

Selçuk, burak çok iyi paralar aliyor helal olsun. Daha fazlasini alsinlar.

Ligde şampiyon, cl de de çeyrek final göreceksek eğer hepsine helal olsun.

Tt arenada 1 bileti 700'e satiyorsan ve 1 saatte bitiyorsa bu taraftara böyle bir yildizi getirmeye mecbur bu yönetim

Aynen abi. Yiğit Gökoğlan'ın , Çağlar'ın aldığı 100 bin euro Sneijder'in aldığı 5 milyon eurodan daha fazla bence. Ligde bir maç 1 milyon euro, ŞL'yi hic söylemiyorum.

arkadaş ben cumaya kadar sadece 2 mesajmı atcam çatlarım lan bana bi yedek hesap sağlayın :asd:

34cimbom34 ‏@34cimbom34

sneijder transferinin imzaları bugun atılacak diye biliyordum ama ses seda yok daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt