Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

lan hele adam gelmesin ozaman istediginiz kadar sallayın. bende sallayacam söz:D ama şimdi laf etmenin zamanı degil. kolpacı dolu ortalık. şerefn aydının gelmesi lazım.:cool:

BAHYbnWCIAEaKjT.png

bu resmi görücez . bundan sonraki mesajım inşallah bunun gerçeği olur:yenieek:

Yahu Baskan niye bu aciklamayi yapti. Ne güzel kimse inanmiyordu.. :mad:

Umut bulut gibi 10 gun sonra aciklanirsa forumda bir kac yuz kisi olan aklinida kaybedecek gecen 10 gunde :))

Ne oluyor burda güya bana by olumsuz diyolar forumun haline bak benden de umutsuz buralar..:lol::lol:

Böyle daha iyi Hamitte olmaz falan diyorlardı carttt diye girmişti içlerine..Bu da böyle olumsuz gibi görünüp birden sitede Galatasarayda yazar umarım ve mal gibi kalırlar..Böyle olunca daha acı çekiyorlar düşmanlar

Ben en başından umutsuzum zaten. Ama her habere inanmayın arkadaşlar. Gelirse gelir. Gelmezse doğru alternatiflere yönelelim yeter. Sneijder derken Batalla'ya düşmeyelim.

İşin bi kötü yanı da orası zaten. Bu tip haberlerle oyalanıp zaman kaybediyoruz. Snejder yatarsa bi daha baştan başla ondan sonra anlaş, sonra kap sonra bilmem ne ooo ölme eşşeğim ölme, gene transfersiz kapatırız bu dönemi.

Anladım. Ünal aysalın zekasını bildiğine göre bu KAP bildiriminin ceza yememek adına yapıldığınıda tahmin edersin. Ben sneijderin alınacağını sanmıyorum. Daha önce ki KAP mevzuları gibi yalan olup gider.

bende sanmıyorum.

Bu yüzden diyorum ya, gelmeyince yönetime sallamam.

Ama gelmese de yönetime sallasak diye hazirda bekleyen, BAM'in onlara müstahak oldugu bi taraftar kitlemiz var. HAIL ADNAN SEZGİN diye gezenler.

KamilÖzgür@ÖzKamil

Sneijder Aslan oluyor. Kısa süre içinde imza atacak.

ne yapicaz üstüne soguk bir su ve önümüzdeki haftalarda fenerlilerle ve bjk lilerle karsilasmiycaz

Welke radio?

Hangi radyo la

Kaynak ? Sabahtan beri olumsuz haber paylaşıyorsun kaynak belirtirsen iyi olur.

Gercekmi bu ya kim dedi duydun mu :mad::mad:

benim patron dedi olum yalan soyliycek degilim..

radyoya bizzat kendi aciklama yapmis..

yada beni tufaya aliyor.. oda olabilir.. ama zannetmem.. ama nettede biyerde bulamiyorum.. simdi sordum hangi radyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt