Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İşin bi kötü yanı da orası zaten. Bu tip haberlerle oyalanıp zaman kaybediyoruz. Snejder yatarsa bi daha baştan başla ondan sonra anlaş, sonra kap sonra bilmem ne ooo ölme eşşeğim ölme, gene transfersiz kapatırız bu dönemi.

insanda transfer hevesi bırakmıyorlar böyle olunca hocam. :D

benim patron dedi olum yalan soyliycek degilim..

radyoya bizzat kendi aciklama yapmis..

yada beni tufaya aliyor.. oda olabilir.. ama zannetmem.. ama nettede biyerde bulamiyorum.. simdi sordum hangi radyo

Şimdi senin patrona bir şey diyecem ama olmayacak tutuyorum kendimi ya sabır...

ertem şener ile ibrahim setenin yazdıklarına inanacağıma kahve falı baktırırım transfer için

melihh kap açıklama yapmışşş

kağıt üstündeki kadromla kapelona olurum barcelonaya kafa tutarımmm. duyum yok. herşey resmidir :)

Olabilir. KAP benim gözümde fanatik gazetesi gibi bir şey. Paso yayınlıyoruz sonuç olumsuz.

Biraz da işin keyfini sürmek lazım...

Sneijder bekliyoruz yahu bir idrak edin durumu. :)

Hadi be sneijder, furkan kahraman icin gel, senin yüzünden su an yazamiyor, gel ki sevinc mesajlari atsin.

AMIN.

Wesley Sneijder has rejected the opportunities to join both Liverpool and Tottenham Hotspur during the January transfer window, reports suggest.

The Holland international was linked with a shock move to struggling Queens Park Rangers last week, speculation that was laughed off by Sniejder’s representative and dismissed as highly unlikely by R’s boss Harry Redknapp. Soren Lerby, the midfielder’s agent did however reveal that his client was open to a move to the Premier League, but according to Italian news outlet Calciomercato, the 28-year-old has already dismissed the possibility of joining Liverpool and Tottenham Hotspur.

Sneijder Rejects Advances From Tottenham Hotspur & Liverpool, Reports Suggest » Sportsvibe.co.uk

Sneijder, Liverpool ve Tottenham'ı reddetmiş.

Bursaspor, N'Diaye'nin transferi için İngiltere'nin Sunderland kulübüyle resmen anlaştı. (DHA)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt