Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bırakın Allah aşkına ne bilecek Telegol...

Bitmiş mi

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Ne zaman tv8de maç yok mu suan

Devre arasında söyledi. Önce vergi aflarından yola çıktı. Yok dedi sneijdere 30 milyon vereceksin, quaresmaya 2.8 milyon vereceksin sonra vergimi affet diceksin dedi.

Ardından italyadaki haberlerden bahsetti.

Bir şeyi farkettiniz mi?

Fenerden oyuncu aklına gelmedi heralde sayacak. Kesin gelmemiştir zaten. Şike sürecinde seninde ne olduğunu öğrendik tapelerden gargamel. Temiz futbol taraftarcılığı oynama istersen

gelmezse takımımızın ve bizim canımız saolsun ama yönetimin değil kimse kusura bakmasın..o adamı getirecek başkan bu kadar şeyden sonra 2. bi şık yok

Sneijder gelir ya da gelmez, uğraşıyorlar işte. Olacak diye bir şey yok. Olmazsa herkes tabii ki üzülür ama olursa da yılın transferi olur.

Dalga geçilecek de bir durum yok gelmezse, Fener ya da BJK'liler dalga geçmeye kalkıyorlarsa, bir taraflarını açıp malum yerleriyle dalga geçmelerini söylersiniz olur biter. Altta kalma, eziklik psikolojisini atın bir kenara artık. :)

katılmıyorum hadi bir olur iki olur üç olurda bu kaçıncı?artık ünal aysalın bir yıldız oyuncu alması lazım.söz verirken iyi taraftarı gaza getirenler onlar ve kaç kere oldu bu

Ali Yıldırım gidecekmiş İtalya'ya,sağlam duyum verdi bir Fenerbahçe muhabiri.

Tabii ki alacaklarından değil,çomak sokmaya çalışacaklar.

Bu saatten sonra bir Türk takımının çomak sokabileceğini düşünmüyorum, bizim başkan adamların başkanından söz almıştır. Bu transferin olmamasının tek nedeni avrupadaka kalbur üstü bir takımın Sneijder'e teklif yapmasıdır.

Sanırım Cuma'ya kadar ciddi bir girişim olmazsa bize imza atar.

Ama ben bu transferin olacağına pek ihtimal vermiyorum sanki son dakika da bir aksilik çıkacakmış gibi geliyor.

Neden herkes bu kadar umutsuz ?

Ünal Aysal programda fiyatın makul seviyelere yakın olduğu, biraz daha indirim olması halinde transferin olacağını söylemişti.Ben KAP'a bildirilmiş ve daha önceki bildirimlerden ders alınmış olarak görüyorum ve Adnan Sezgin stili çingene pazarlığı yapacağımızı zannetmiyorum.İsterse transferin son gününde olsun, o Sneijder buraya G-E-L-E-C-E-K.

Ali Yıldırım gidecekmiş İtalya'ya,sağlam duyum verdi bir Fenerbahçe muhabiri.

Tabii ki alacaklarından değil,çomak sokmaya çalışacaklar.

Şerefsizlik daha ama bunlara anladığı dilden yapacaksın ki görecekler. Çomağı aziz ve kardeşi karşılıklı olarak kıçlarına soksunlar:mad:

Komplo Teorisi yazıcam inanan/inanmayan olucaktır yorumlarsınız ona göre

*2Ocak'ta Refik Arkan: İsim veremem. Quaresma deniyor; ama çok daha büyük. Şu anda konumları çok yüksek isimler var. Şampiyonlar Ligi'ne uygun isimler. Açıklaması yaptı ve bence 2 ocaktan önce Sneijder için uğraşılıyordu.

* 7Ocak. Aradan 5 gün geçti ve sonrasında Başkan İnter Başkanı ile görüşüp Sneijder konusunda anlaşmaya vardı.

* 8Ocakta ise GsTV'de ilgilendiğimizi ve bir yol aldıgımızı söyleyip,Oyuncunun ismini KAP'a bildirdiler.

* Sonuç olarak oyuncunun Cuma gününe kadar karar vereceği konusulur ancak bir yandanda yönetim kanadından bu iş bitti açıklamları geliyor(muş). (Atilla Gökçe - Atakan Kurt - İbrahim Seten - Melih Şabanoğlu )

* Bu iş gerçekten bitti ve bizimkiler evraklar falan son işleri hallediyorlar hafta sonuda İstanbul'a getiriceklerdir yada borsada yükseliş falan bekliyorlardır ( Borsadan hiç anlamam)

İnşallah gelirsin be Wesley
:gul:

Birşeyi hesaba katmazsak eğer söylediğin şeyler mantıklı geliyor. Herşeyi bozan sorun ise: Sneijderin bugün inter ile antremana çıkması. Bana pek normal gelmiyor bu :)

sneijder haberi bizim sayfada en sonlara kadar gerilemiş kötü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt