Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Renktaşlar havaalanına ne zaman gidiyoruz?Erman topoğlu'nada haber verecekmiyiz!..

%C3%BCnal-aysal-%C4%B1n-volkan%C4%B1-evinden-ald%C4%B1rmas%C4%B1_295388.jpg

..............muslera............

eboue..semih..lescott..riera

...........selçuk..melo.........

...hamit....sneijder....kerim

................burak............

................ufuk..............

sabri..gökhan..dany..hakan

.....engin..yekta..emre.....

aydın..umut/elmndr..amrabat..

böyle bi kadroya su anki meloyu asla almam. Melonun yerine hamiti koyar, freiyi sağa amrabati sola koyarım daha iyi.

Melo geçen sene gerçekten süper ötesi bi performans gösterdi, hakkini yemeyelim ama bu sene tiksindim şımarikligindan.

Resmen yüz buldu taraftardan adamın kendi performansı umrunda degil.

ilk devre boyunca bir tek fener macında iyi oynadı, onda da 2 tane gereksiz top kaybi yapip tehlikeye soktu.

Bir fenerli için bir futbolcunun 1 sene boyunca Galatasaray maclarında iyi oynaması yeterli olabilir ama biz Galatasarayliyiz, bi tek maç ölçüt olmamali.

Antalya takılmış çok iyi oldu çok da güzel oldu taaammı.

Rıdvan Dilmen:''Bank Asya'da 100 tane Sneijder bulurum''.

bence hakan balta gitsin caglardan once.

Tamam caglardan daha iyi olabilir ama hakan balta bu.

Adam cenabet.

gene bi kritik macta omzundan sırtından seker bişey olur gol yeriz eleniriz.

I ıh.

Ceyrek finalde oldugunu düsünürsek bi de.

HAKAN BALTA GO HOME

Hakan Balta gitsin dünyaca ünlü sol bek almışcasına etki yaratır takımda..

olm twitter'daki duyumcular nerde kaldi ya? melih sabanoglu, atakan kurt, ibrahim seten. bi arastirin sorun arkadaslar bu ne rahatlik boyle. :trollface:

böyle bi kadroya su anki meloyu asla almam. Melonun yerine hamiti koyar, freiyi sağa amrabati sola koyarım daha iyi.

Melo geçen sene gerçekten süper ötesi bi performans gösterdi, hakkini yemeyelim ama bu sene tiksindim şımarikligindan.

Resmen yüz buldu taraftardan adamın kendi performansı umrunda degil.

ilk devre boyunca bir tek fener macında iyi oynadı, onda da 2 tane gereksiz top kaybi yapip tehlikeye soktu.

Bir fenerli için bir futbolcunun 1 sene boyunca Galatasaray maclarında iyi oynaması yeterli olabilir ama biz Galatasarayliyiz, bi tek maç ölçüt olmamali.

iyi güzel hoş diyorsunda..melo kötü oynasa bile gösterdiği sertlik rakibi yıldırıyor..bi kere kafadan önde başlıyor adam maça.korku salıyor.. loric cana da öyle değildi mesela. adamda da sertlik vardı ama rakipde öyle bir düşünce yoktu korkmuyordu. hem melo da rakip bide şöyle düşünüyor aman ben oynamıymda meloyada oynatmıym ileri çıktıgında cok tehlıkelı oluyor dusuncesı. bunlar ufak ayrıntılar olarak gözükebilir ama unutmayın gerçekler ayrıntılarda gizlidir..ben şahsen melo nun yakın zamanda toparlayacagına emınım..ve buraya yazıyorum schalke maçlarının adamı olacaktır melo !!

bence hakan balta gitsin caglardan once.

Tamam caglardan daha iyi olabilir ama hakan balta bu.

Adam cenabet.

gene bi kritik macta omzundan sırtından seker bişey olur gol yeriz eleniriz.

I ıh.

Ceyrek finalde oldugunu düsünürsek bi de.

HAKAN BALTA GO HOME

gecen yilki fener macinda iyi cakmisti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt