Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hosbulduk tesekkurler. mesajlariniza goz atiyordum, bir selam vereyim dedim :-)

sneijder konusunda bir gelisme yok. yani kulubu teklifimizi kabul etti biliyorsunuz. zaten baskanlari da resmi sitelerinden bunu duyurmus.

kanimca cuma gunune kadar olumlu ya da olumsuz noktalanir bu mesele. nihayetinde hayat devam ediyor :-)

bu arada nacizane birkac tespitim var.

- oyuncunun gonlu bizde olmasaydi muhakkak bir medya kurulusu ya da mensubuna olumsuz konusurdu.

- twitter'dan kendisine yaklasik 300.000'e yakin tweet gitmis. muhakkak gormustur bu ilgiyi. ve eger yine bir olumsuzluk olsaydi twitter'dan duyururdu. ancak ne kendisi ne de ailesiyle ilgili bir sahis herhangi olumsuzluk belirtmedi.

- eger tottenham, anzhi, liverpool veya manu bizim kadar istekli olsalardi, inter resmi sitesinde onlarla ilgili sorular da cikardi. ve moratti acik acik teklifi kabul ettik minvalinde aciklamalar yapamazdi.

- bizim onerdigimiz parayi kimse kolay kolay veremez(anzhi haric). ancak oyuncunun mahackala'ya gidecegini sanmiyorum. zira iklimi, konumu bayagi ters. ve kulup karizmatik degil.

son olarak;

- sampiyonlar ligi, galatasaray ismi ve istanbul... birbirini tamamlayan üc muhtesem unsur...

beklemeye devam... :-)

Abi sende gösteripte vermiyosun ha oldu bitti bu iş de rahatlayalım bizde

olumsuz noktalanirsa kitle kiyimlari olur ona gore tedbiri almali yonetim f'sure

kalbim sıkışıyor.

seref abi, sana her ay 100€ verecem yeterki duyumlarini paylas, 230 tl felan eder iyi iste daha fazla veremem zaten borc'tayim kiz sagolsun..

ne dersin :o

sneijder konusunda bir gelisme yok. yani kulubu teklifimizi kabul etti biliyorsunuz. zaten baskanlari da resmi sitelerinden bunu duyurmus.

kanimca cuma gunune kadar olumlu ya da olumsuz noktalanir bu mesele. nihayetinde hayat devam ediyor :-)

- oyuncunun gonlu bizde olmasaydi muhakkak bir medya kurulusu ya da mensubuna olumsuz konusurdu.

- twitter'dan kendisine yaklasik 300.000'e yakin tweet gitmis. muhakkak gormustur bu ilgiyi. ve eger yine bir olumsuzluk olsaydi twitter'dan duyururdu. ancak ne kendisi ne de ailesiyle ilgili bir sahis herhangi olumsuzluk belirtmedi.

- eger tottenham, anzhi, liverpool veya manu bizim kadar istekli olsalardi, inter resmi sitesinde onlarla ilgili sorular da cikardi. ve moratti acik acik teklifi kabul ettik minvalinde aciklamalar yapamazdi.

- bizim onerdigimiz parayi kimse kolay kolay veremez(anzhi haric). ancak oyuncunun mahackala'ya gidecegini sanmiyorum. zira iklimi, konumu bayagi ters. ve kulup karizmatik degil.

son olarak;

- sampiyonlar ligi, galatasaray ismi ve istanbul... birbirini tamamlayan üc muhtesem unsur...

Bu iş oldu gibi o zaman :ayatollah:

Sanırım 6 milyon imza parasını nike verecek beyler

Anzhi mahackala takımı olsada stadyum, tesisler herşey moskovada.Umarım orayı tercih etmez.

Ama bu Hollandalılar güneşe hasret insanlar olduğu için güneşin değerini bilirler.İtalyadan sonra Sneijder ailesinin tercihleri arasında Rusya olacağını sanmam.

sneijderin gönlü bizdeyse son prosedürler tamamlanıyo diyelim artık..

okul tatili yüzünden yarın 4 sınavım var ben sneijder'ı dusunuyor olacağım

son olarak;

SON DAKİKA: İnter başkanının "Galatasaray ile anlaştık" demesi üzerine Anzhi teklifi geri çekti. (MoscovSports)

:yenieek:

İktisatçı bir arkadaşım (iyi Galatasaraylıdır), başkanın hareketlerini tam anlamıyla hisselere olan talebi artırmak için yapılmış planlı hareketler olduğunu söylüyor.

"Hisseleri Sneijder gelmeden alalım ki gelince hisseler uçar" mantığıyla hareket ediliyo demek.. Borsa 2. sınıf terk benim

Bu tespitte bulunmak icin iktisatta olmaya gerek yok. Butun $ikeciler gunlerdir bunu konusuyor. Ucuz soylem bunlar.

Şeref peki başka ilgilendiğimiz transfer var mı

mesela ki İnşaAllah olmaz diyelim ki Sneijder kabul etmedi yedek bir isim var mı ???

Bir de Carlinhos ve Kerim Frei ile ilgili bir duyumun var mı ???

Daha kesinleşmemiş bir durum için niye geldi desin adam? Sonra gelmeyince bilemedi deniyor öyle olunca.

seref abi senin bokunu yiyeyim ben

bi sorum olacakti, sana gore en guvenilir duyumcu kim senden sonra? Melih abi?

lan arkadaş bu nedir yahu vallahi billahi dün gece rüyama girmiş bizim evdeydi sneijder karşılıklı ciğer şişleri götürüyorduk transferi bn açıklıyordum sıyırdım olum ben :asd: bekle bekle bu nedir ya olumlu olumsuz bişi olacaksa olsun artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt