Alihan İlter
Kırmızı Üye
- 8 Temmuz 2010
- 1.530
- 28
- 1.318
Cevap: Transfer Nöbeti
Abi sende gösteripte vermiyosun ha oldu bitti bu iş de rahatlayalım bizde
hosbulduk tesekkurler. mesajlariniza goz atiyordum, bir selam vereyim dedim :-)
sneijder konusunda bir gelisme yok. yani kulubu teklifimizi kabul etti biliyorsunuz. zaten baskanlari da resmi sitelerinden bunu duyurmus.
kanimca cuma gunune kadar olumlu ya da olumsuz noktalanir bu mesele. nihayetinde hayat devam ediyor :-)
bu arada nacizane birkac tespitim var.
- oyuncunun gonlu bizde olmasaydi muhakkak bir medya kurulusu ya da mensubuna olumsuz konusurdu.
- twitter'dan kendisine yaklasik 300.000'e yakin tweet gitmis. muhakkak gormustur bu ilgiyi. ve eger yine bir olumsuzluk olsaydi twitter'dan duyururdu. ancak ne kendisi ne de ailesiyle ilgili bir sahis herhangi olumsuzluk belirtmedi.
- eger tottenham, anzhi, liverpool veya manu bizim kadar istekli olsalardi, inter resmi sitesinde onlarla ilgili sorular da cikardi. ve moratti acik acik teklifi kabul ettik minvalinde aciklamalar yapamazdi.
- bizim onerdigimiz parayi kimse kolay kolay veremez(anzhi haric). ancak oyuncunun mahackala'ya gidecegini sanmiyorum. zira iklimi, konumu bayagi ters. ve kulup karizmatik degil.
son olarak;
- sampiyonlar ligi, galatasaray ismi ve istanbul... birbirini tamamlayan üc muhtesem unsur...
beklemeye devam... :-)
Abi sende gösteripte vermiyosun ha oldu bitti bu iş de rahatlayalım bizde