Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Antu yıkılıyor :D Adamlar yönetime saydırıyorlar. ünal aysal ile ilgili ilginç yorumlar mevcut :D

Con il Galatasaray c'è stato un incontro qualche giorno fa, interessante, accettabile, ma adesso dipende dal giocatore

Yalnız ben bişi duydum 10m€ değilmiş bonservis 8.2m€ diyeyler

Millet o kadar kaptırmış ki kendini Allah korusun bu transfer olmazsa hiç iyi şeyler olmayacak gibime geliyo :)

Pazartesi çok geç en geç cumaya söylesn bişeyler

Asil GSC NÖBET simdi basliyorrrrrrrrrr

guzel kardeslerim siz isim falan soruyorsunuz bana ama ben duyumculukmus, gorumculukmus, bildimcilikmis bilmem o isleri. hicbir zaman da duyumcu olmadim. bildigim seyleri aktardim zamaninda. oyle sagdan soldan duydugum seyleri yazmadim hic. arastirdim, ogrendim, emin oldum ve paylastim. ancak bu is bir süre sonra can sıkmaya basladi. cunku bizim insanimizi biliyorsunuz. her zaman daha fazlasini ister, kalp kirmayi cok sever. yani takim transfer yapmayinca veya atiyorum x isimli kotu bir oyuncuyu transfer edince suclu ben oldum, hic isitmedigim hakaretler duydum. e haliyle o isleri biraktim ve bu uzun zaman oldu. sneijder isminiyse tamamen medyadan duydum, eksisozluk'e yorum yaptim. eger ismi duyulmamis olsaydi yine bir sey demezdim. zaten arastirmadigim, ismini bilmedigim, ogrenemedigim biri hakkinda neden biseyler yazayim? cok sukur bugune kadar emin olup da yanildigim tek bir transfer oldu, onda da fatih hoca ve baskanla birlikte yanildik. zaten bu olay sonrasi cektim elimi etegimi.

bu arada benden size bir tavsiye; twitter hesabimin olmadigini biliyorsunuz. twitter'daki seref aydin denilen eleman da ben degilim. zaten savciliga suc duyurusunda bulunduk. ancak konu bu degil. eger saglikli kaynak istiyorsaniz twitter'daki duyumculari takip etmeyin. illa transfer haberlerini herkesten once ogrenmek istiyorsaniz GAZETECİ olan arkadaslari takip edin. yani bülent timurlenk, nevzat dindar vs.

Sneijder yatmış..

İğrenç esprisini twitter'da gördüm ya..

lan arkadaş bu nedir yahu vallahi billahi dün gece rüyama girmiş bizim evdeydi sneijder karşılıklı ciğer şişleri götürüyorduk transferi bn açıklıyordum sıyırdım olum ben :asd: bekle bekle bu nedir ya olumlu olumsuz bişi olacaksa olsun artık

forumda en sevdiğim adam bu yemin olsun :D

Hadi Şeref Aydın bunu da açıklayın ? İnsansız uçakları kim uçuruyor o zaman ? HADİ ŞEREF AYDIN BUNU DA AÇIKLAYIN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt