Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ABİ DÜŞÜNSENE AVRUPAYI GEÇTİM

33. HAFTA

YER KADİKOY

Spiker diyor

Evet Sneijder, sneijder baroniyi geçti, karşisinda bekir.

Bekir bekir bekir bekir, bekiri de geçti sneijder bir ara pası, burak ve goloooooooo

yani bu adamın karşisina gelebilecek adam BEKİR YA BEKİR

wesley-sneijder_447965.jpg

İnanılmaz bir yeteneğin var renktaş.

Avatara koyduk hem de portakal rengi formayla.

Şu an bana Sneijder transferinin gerçekleşme olasılığına olan inancımı kaybettirecek tek şey Sinan Engin'in ağzından duyacağım bir "Bu arada Sneijder ile anlaşma sağlamış Galatasaray. Sneijder Galatasaray'da. Buradan tüm Galatasaraylılara hayırlı olsun diyorum bomba gibi transfer" cümlesidir.

Bunun haricinde görüşmeler sonlandırılmadıkça inancım devam edecek.

Macar forvet Szalai Arsenal yolcusuymus bu adam yeteneklide cokta genc sayılmazdı la benmi yanlıs hatırlıyorum:o

aynen üye olsam bende dalicam bu uyuzlarada öyle kolay kolay üye olamiyorsun

Onlarin kiskancligi sundan, o fiyata gidiyor madem neden Galatasaray yerine bir alman takimi deil mesela holtby nin satilmasindan sonra schalke düsünüyordu ama Huntelar in yaninda bir yüksek ücret daha kaldiramiyorlar.

ne alaka Nike bize para veriyor zaten forma reklami icin, bide forma satisinin parasini da tamamen versin iyi mis vallah :yenieek:

Nike store Nike urunlerini satarken tum hasilati Nike vermiyor herhalde..Tabiiki bir kismi Nike a gidiyordur ama bunun satis fiyatinin %50'sinden daha asagida oldugunu dusunuyorum.

[video=youtube;QeZAfin2ALs]https://www.youtube.com/watch?v=QeZAfin2ALs[/video]

biraz stresimiz gitsin:)

Beyler suan snejderin faks numarası suan elime geçti birazdan faks çekerek birinci ağızdan ögrendiklerimi sizlerle paylaşıcam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt