Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler bu saatten sonra açıklama falan gelmez ya yatın uyuyun :) Benim normal halim böyle 4'ü 5'i görmeden uyumam kolay kolay.Ben bize haber veririm bi'şey olursa :D

Sneijder bu world class oyuncu konuşacak tabii Dünya..

sallıyorum 10 m€ bonservis 3.5 yıllık 15m€ maaş.

=50M€ şimdi çıkarıp versek yapamayacağınız reklam,

Avrupa da şöyle bir durup bakma,

Ş.ligi çeyrek finali olursa 2 kat şöhret,

en önemlisi de yavaş yavaş tekrardan Avrupalı'nın zihnine kazınma..

Beyler şuan italyadayım. Snijderin evine noel baba kılıgında bacadan girdim. Selamın Aleykum evladım sana hediye getirdim dedim. Oda A.S noel baba hoşgeldin falan filan derken benim sepetten wesley e hediyelik bişeyler bakıyoruz ben o ara karambole getirip lafı ağzından aldım Sözleşme 3 yıllık. Yıllık 4 mil euro artı maç başı. Hayırlı olsun wesley Sanica boru elazıgsporda !

Komik olduğunu mu sanıyorsun ?

banko nevizade

akilli dursaniza be, adam gelmezse bida foruma beni kapiniziin onunde bulursunuz.

Beyler şuan italyadayım. Snijderin evine noel baba kılıgında bacadan girdim. Selamın Aleykum evladım sana hediye getirdim dedim. Oda A.S noel baba hoşgeldin falan filan derken benim sepetten wesley e hediyelik bişeyler bakıyoruz ben o ara karambole getirip lafı ağzından aldım Sözleşme 3 yıllık. Yıllık 4 mil euro artı maç başı. Hayırlı olsun wesley Sanica boru elazıgsporda !

ulan kaç kere dicem şu foruma içip içip gelmeyin diye.

Laa noli Şeref Şeref'le konuşuyor şaştım kaldım valla

sener-sen.jpg

hepimiz sokta hala gülüyorum seref serefe yazmis lann:D

Sneijder bu world class oyuncu konuşacak tabii Dünya..

sallıyorum 10 m€ bonservis 3.5 yıllık 15m€ maaş.

=50M€ şimdi çıkarıp versek yapamayacağınız reklam,

Avrupa da şöyle bir durup bakma,

Ş.ligi çeyrek finali olursa 2 kat şöhret,

en önemlisi de yavaş yavaş tekrardan Avrupalı'nın zihnine kazınma..

bu transfer olursa zaten onumuzdeki seneler geriside gelir boyle transferlerin.

Öteki taraftan arkadaşımla konuştum. Oradaki renktaşlar bayram yapıyorlarmış. Bu iş kesin oldu dedi. Bunun büyük-büyük dedesiyle konuşmuş. O da kesin geliyor demiş. Hanımı çocukları hepsi heyecan içinde demiş. Teşekkürler dedim olayı tam kapatırken " biraz daha uykusuz kalırsan tahtalı köyü boylayacaksın dedi."

Ya işi gücü bıraktım forumlar, sözlükler, twitter, facebook, haber siteleri yabancı ajanslar... Uykusuzluktan gebermek üzereyim.

Yazıklar olsun,ben şurda ''Selam Beyler :-) '' yazdam kimse sallamaz,ama bir ffake hesap geliyor,ortalığı birbirine katıyor.

biz istedik Seref Aydın

allah verdi Seref aydın[SUP]2 [/SUP]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt