Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Adam ingiltere yi bekliyor,mantikli bende beklerdim gs li olmasam.Ana karnindan gs li dogmuyo ecnebi gelcek ama insallah

Her yerden olumlu haberler geliyor Dail Mail filan.Adam tekide altta böyle bir oyuncunun çöp ligde oynayacağından dolayı üzgünüm yazmış.adam haklı.

Bazılarıda GS büyükmekte olan bir kulüp istanbulda güzel bi şehir yazmış.

Haberler olumlu:yenieek:

twitter dan ''sneijder galatasaray'' yazdım ingilice italyanca flemenkçe twitlerle kaynıyo ortalık

Aslında gün boyu Ali Dürüstün yeğeni Elif'i arayım diyordum arkadaşım ama o da bilmez ki ya..Elim kaç kere gitti geldi telefona komik olur dedim aramadım:)..

yalnız şöle bi olayımız var artık. tüpçü olsun azize olsun ya da yeni bjk başkanı olsun bi kenara koyun. bizim başkan inter başkanıyla yemek yiyior, yemede transfer hallediyor. hatta o kulubun ezeli rakibi milan başkanı da buraya gelmişsiniz, bi kahve de bizle içer misiniz diyor. sadece saha anlamında değil, avrupadaki misyon açısından da iyi bir yoldayız.

Fatih Terim sayasindedir.Fatih Terim2in İtalyada kadim dostları var

Şimdi sneijderi alırsak ben dünde dedigim gibi sol beke artık marceloyu fılan ıstıyorum.Seneye de eboue satılıp danı alves alınmalı.Son olarakda amrabat uygun bır fıyata elden cıkaralım robben gelmelı.Yoksa yönetim ıstıfa etmelı.:D:happynew:

Burdanda gelmezse artık yuh derim bütün sitelerde anlaştık diye yazıo dunyada.

bence biz bunun bonservisi için hemen interle imzaları atalım. ondan sonra isterse gelmesin, boynuna zinciri takar sürüye sürüye getiririz, biraz faşistçe bi yaklaşım oldu ama bu işin kaçarı yok bu sneijder bizim olacak başkasına yar etmeyiz :)

Futbol manajer oyununda bile Sneijder'i alamazken..

Hale bak..

İnanamıyorum hala. :eek:

Ya burda bu paralarin verebiliyorsak (ister sponsor araci olsun) herkesin heycandan kacirdigi bir olay var.

GALATASARAY bu transferden sonra birakin geri dönmeyi artik MARKA ve ISIM olarak dünyanin en büyük kulüpleri arasinda yerini almak icin adim atmistir. Bu tek isim tek oyuncu Galatasarayimiz isminin dünyanin her yerinde duyurdu. Herkes merakla Schalke macini bekliyecek, Sneijderi görmek icin ama bundan daha cok Bu 2000 yilinda Uefa ve Super kupayi kazanan takim bu kadar uzun bir süre sonra nasil oldu? Nasil geri geldi bu seviyeye? Nerden geldiler? Oyunculari kim ya bunlarin?

bir derin nefes alin, birdaha bu dediklerimi bir düsünün.

Demirören gitti bir sürü oyuncu aldi kulübü batirdi, Yönetim olsun taraftar olsun bu tür transferleri illah yapmak istiyorum diye kulübe maddi acidan zor durumda birakmak yarinlarimizin olmamasi anlamina gelir ve cok dikkatli olmaliyiz.

Transfer bitmis gibi bir algi var yabanci basininda artik (twitterde genelde) resmilestigi anda Baskan Ünal Aysal modern is adami olarak kulübü yönetmesi herseyi profesyonel seviyeye getirme/getirmek isteyi ile Galatasaray spor kulübüne cag atlatmistir! (yeni bir dönem resmen baslamis olur uluslar arasi konumlarda)

Ben de ayrılıyorum bu gece artık. İyi geceler herkese

Galatasaray, bütün Avrupa Gazeterlin dilinde, twitter, facebook zaten...

bence biz bunun bonservisi için hemen interle imzaları atalım. ondan sonra isterse gelmesin, boynuna zinciri takar sürüye sürüye getiririz, biraz faşistçe bi yaklaşım oldu ama bu işin kaçarı yok bu sneijder bizim olacak başkasına yar etmeyiz :)

Sesli güldüm gece gece:)

yalnız şöle bi olayımız var artık. tüpçü olsun azize olsun ya da yeni bjk başkanı olsun bi kenara koyun. bizim başkan inter başkanıyla yemek yiyior, yemede transfer hallediyor. hatta o kulubun ezeli rakibi milan başkanı da buraya gelmişsiniz, bi kahve de bizle içer misiniz diyor. sadece saha anlamında değil, avrupadaki misyon açısından da iyi bir yoldayız.

orası öyle. ünal başkanın avrupada sözü geçen başarılı bi işadamı olması da bunda etkin, vizyon meselesi. kahvehane muhabbeti yapan tüpçü ve azizle aynı masaya oturmaz bu saydığın adamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt