Göktürk ATAŞ
Sarı Üye
- 2 Eylül 2011
- 171
- 0
- 976
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sneijder gelirse türl lig tarihinin en ii transferi mi olur peki?objektif olarak bakalım
şimdi volkancım işin şakası bir yana mevzu daha doğrusu benim sinirlendiğim kısım şu birisiyle ilgileniyor takım hemen başlıyorlar alamaz edemez gelmez gitmez şu bu yahu bir dur bekle olumsuz sonuçlanırsa resmi olarak hepimiz tepki gösteririz duruma göre e es kazada olursa ne oldu tabi der adam alınmaca yok
belki Messi, veya zamanında gelseydi Zidane![]()
Kesinlikle Kamil bende o söylemlere sinir oluyorum
yani bizde biliyoruz gerçekten çok zor bir transfer olduğunu
olma ihtimalinin oldukça düşük olduğunu
Ama sonuçta hani Nasrettin Hoca'nın ya tutarsa mantığı ile bir umudumuz bir beklentimiz var
bizi esas sinir eden şey ve bence en önemlisi söyleyen kişinin niyeti
Mesela Jose Edwin gelmiş iyi niyetiyle bence olmayacak sebepleri de şu diyor
ama diğeri ukalaca siz salak mısınız inanıyorsunuz bu habere durumuna getiriyor olayı
işte öyle adam için hiç düşünmeden lafı gediğine sokacaksın hocam
ona hiçbir şey demiyorum bilakis destekliyorum
benim söylemek istediğim mantıklı sebeplerle gelen kişiye
aynı muamele yapılmasın ayırt edebilelim
çok uzun oldu kusura bakmayın gecenin bu saatinde
sartlar goz onune alindiginda en imkansiz transfer olarak 1. olur
hagi'den sonra lige gelen en buyuk oyuncu olarak 2. transfer olur
Biri twitera yazmis benimde aklimdan gecerdi zaman zaman.Soyle bir alet icat edecekler insanlari genclestiren.Icabinda vreceksin 100-150 milyonu Hagi'yi 20'li yaslara getireceksin ondan sonra seyreyle cümbüsu.Bu butceyle bu stadyumla neler yapmazdik neler,of ki of
emir kızmada bir roberto carlos gerçeği var haksızlık olmasın şimdi hala benim düşünüpte nedenini bulamadığım bir durum o yaşı 35de olsa nasıl geldi bu adam o uyuz takıma ilginç
Boşuna çekilmedi bunca çile
İçiyoruz gündüz gece

Ayhana ayip etmissin.adamin son yillari yaslandi oynayamadi ,yoksa yokluk zamanlarimizda 4 sampiyonluk cikardik biz onunla.Yigidi oldur hakkini var gencliginde iyiydi simdi.
Ayhana ayip etmissin.adamin son yillari yaslandi oynayamadi ,yoksa yokluk zamanlarimizda 4 sampiyonluk cikardik biz onunla.Yigidi oldur hakkini var gencliginde iyiydi simdi.