Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

neyse bende yattım hayırlı geceler allaha emanet olun yarın gelir inşallah sneijder :yenieek:

Maçlar başlasa; Selçuk, Sneijder, Hamit, Burak 4'ünün de duran topun başında beklediği bir fotoğraf çıksa da arka plan falan yapsak :D

pro.jpg
mustafa+sarp.samsunspor.jpg
ayhan_akman_profil.jpg

8%20Selcuk%20Inan_B.jpg
felipe-melo-453.jpg
Wesley_Sneijder_558183834.jpg

https://www.gscimbom.com/forum/2011...stafa-_bam_-tasarimlari__-14.html#post2162808

14cdxlg.jpg

Sneijder yeri geldiginde sol ayak ile serbest vurus ve ya korner bile kullanir. O derece iyi bir sol ayagi var.

Sneijder'in gelme ihtimaline bile tam sevinemiyorum.( Umut,Burak,Elmander )form durumlarini ve yeteneklerini gozumun onune getiriyorum, bu ucu moralimi cidden bozuyor. Bunye bu mevkiye bir tane Top Class diye tabir edilen bir isim istiyor ki huzurla mac izleyebilsin.

Sneijder'in gelme ihtimaline bile tam sevinemiyorum.( Umut,Burak,Elmander )form durumlari ve yeteneklerini gozumun onune getiriyorum, bu ucu moralimi cidden bozuyor. Bunye bu mevkiye bir tane Top Class diye tabir edilen bir isim istiyor ki huzurla mac izleyebilsin.

Aynen Sneijder'in verecegi paslari kontrol edecek ve iyi degerlendirebilecek bir forvet lazim.

Sneijder'in gelme ihtimaline bile tam sevinemiyorum.( Umut,Burak,Elmander )form durumlari ve yeteneklerini gozumun onune getiriyorum, bu ucu moralimi cidden bozuyor. Bunye bu mevkiye bir tane Top Class diye tabir edilen bir isim istiyor ki huzurla mac izleyebilsin.

sneijder ligi tek basina da oturur 4 sene min. avrupa icin berbatov vs. lazim

Yav yatıyorum tam uyucam aklıma geliyor uykum kaçıyor arkadaş. Sneijder uykumun içine ettin be bro kop gel artık.

sneijder'e yabanci biri tarafindan atilan tweet cok hosuma gitti;

'You`ll understand it When you`ll be on pitch to meet Gala`s ROCKING fans. You can be special player in EPL but never a HERO!' :yenieek:

Ynt: Transfer Nöbeti

Morattiden sonra bi şey oldumu, kayda değer

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

sneijder'e yabanci biri tarafindan atilan tweet cok hosuma gitti;

'You`ll understand it When you`ll be on pitch to meet Gala`s ROCKING fans. You can be special player in EPL but never a HERO!' :yenieek:

tüylerim tiken tiken oldu Allah çarpsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt