Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şu an Atatürk Havalimanı kontrol kulesindeyim. Az önce Wesley Sneijder Lufthansa Italia havayollarına ait LH07915 sefer sayılı uçak ile İstanbul'a iniş yaptı.

100113075656.png

sneijder gelirse 4-1-4-1 veya 4-5-1 oynarız...

Dün akşam AHaber'in spor haberlerini dinliyorum. Muhabir Sneijder transferi ile ilgili bilgi almak üzere Fotomaç Gazetesi Gen.Yay.Yönt ile telefon bağlantısı yaptı. Adam diyorki gelmeyeceğine dair dış basında çıkan haberler asılsız, tamamen reyting amaçlı ve İnter taraftarına hoş görülmek için yapılmış haberlerdir. Eşi bir sineme sanatçısı dolayısıyla film çekimi için İstanbul bir kaç kez geldi, yaz mevsimlerinde de geldiğini biliyoruz İstanbul'u çok seviyor, Sneijder'i teklifi kabul etmesi konusunda o ikna etti. Ve ekliyor... Cuma günü imza töreni yapılması için Aslantepe'de hazırlık yapıldığına dair duyumlar geliyor.

Kadının günahına girmişiz biz de gelmek istemiyor diye.
:)

Carlinyos dışında avrupada kaliteli alabileceğimiz sol bek yokmudur,Fatih.çünkü carlinyosun menejeri dünkü konuşmasında şuan itibariyle imkansız demiş ama umarım inşallah B planımız vardır.

Iyi sol bekler var avrupada ama bizim radarimizda varmi onu bilmiyorum :) carlinhos disinda baska bir isim düsmedi veya söylenmedi medjada. Bana kalsa almanyadan cok iyi sol bekler var. mesela Marcel Schäfer (VfL Wolfsburg) --Marvin Plattenhardt (1. FC Nürnberg) --- Bastian Oczipka (Eintracht Frankfurt) .

Muslera

Eb Sem Dany Riera

Melo Selç

Hamit WS10 Amrabat

Burak

ŞL taktiği

Bence sol bek alınmayacak -Alınamayacak-

Chadli'de olmayacak

WS10 yerli bir stoper ve Alper Potuk'la iş bitecek

Muslera

Eb Sem Dany Riera

Melo Selç

Hamit WS10 Emre

Burak

TR taktiği :)

Chadli'de olmayacak

Sneijder bi gelsin de Riza, diger mevkilere bakariz :) Ben sol bek kalsin diyorum zaten. Riera istediklerimizi yapiyor cünkü.

Sol bek yerine Chadli gelsin madem. Ya bek ya kanat demisti Baskan

Chadli'de olmayacak

zannetmem.WS10 alındıgı takdırde yerlılerle uğraşmayız.

sınıf atladıgımız ıçındir ki Chadli vb futbolcuları alabılıriz.belkşide şamp ligi fınalı duşunuyordur hocamız

sezon sonu yerlıye yönelırız vede arta kalan yabancılara rıera*melo-baros elden çıkar urfa belkı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt