Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Benim kafamda iki kadro var ama ,ikisinde de en büyük sıkıntı yabancı sınırı.

--------------------------Muslera------------------------

Eboue-------------Semih-----------Dany------------Carlinhos(X)

Hamit-------------Selçuk-----------Melo------------Riera

----------------------------Sneijder---------------------

----------------------Burak----------------------------

------------------------------Muslera-------------------------

Eboue------------Semih-----------------Dany-----------Carlinhos

-------------------Melo-----------------Selçuk-----------------

Amrabat---------------------Sneijder----------------------Riera

------------------------------Burak-----------------------------

ilk önce meloyu keserim.

pro.jpg
mustafa+sarp.samsunspor.jpg
ayhan_akman_profil.jpg

8%20Selcuk%20Inan_B.jpg
felipe-melo-453.jpg
Wesley_Sneijder_558183834.jpg

Sahiden nerden nereye.Tam 2 önce Culio'yu beklerken şimdi Sneijder...

5 tane direkt oynayabilecek Türk lazım bize.

1-Selçuk 2-Semih 3-Hamit 4-Burak 5-?

Belki mecburiyetten Hakan Balta yada Emre Çolak'ı değişmeli olarak kadroya dahil edebiliriz lig maçlarında ama direkt oynayabilecek bir Türk stoperimiz olsaydı Ömer Toprak gibi çok iyi olurdu.Ömer Toprak-Semih Kaya çok üst düzey bir ikili olurlar.

Belki mecburiyetten Hakan Balta yada Emre Çolak'ı değişmeli olarak kadroya dahil edebiliriz lig maçlarında ama direkt oynayabilecek bir Türk stoperimiz olsaydı Ömer Toprak gibi çok iyi olurdu.Ömer Toprak-Semih Kaya çok üst düzey bir ikili olurlar.

Emre veya Aydın oturursa çok iyi olur.. Ömer Toprak- Semih'in tutacağını düşünmüyorum açıkcası Semih en azından 4-5 yıl daha tecrübeli bir stoperle birlikte oynamalı..

Bence Kerim Frei.Hazır Amrabat şl'de bişeyler yapmışken satıp Kerim Frei'yi alalım.

mevcut kadroda benim kafamda 2 kişi var. emre veya yekta

sezon sonu da melonun yerine gökhan inler, frei veya potuktan biri alınır. yada hepsini alalım :)

Emre veya Aydın oturursa çok iyi olur.. Ömer Toprak- Semih'in tutacağını düşünmüyorum açıkcası Semih en azından 4-5 yıl daha tecrübeli bir stoperle birlikte oynamalı..

Olabilir aslında ama onlardan pek ümidim olmadığı için Ömer Toprak dedim.Milli takımda çok iyi tamamlamışlardı birbirlerini.Tabi direkt devre arasında takımın stoper ikilisini bozmak mantıklı olmaz :)

Kaleci ve sol bek mutlaka yabancı olmalı zaten ülkemizde yok bunlar.Mecbur 1 yerli daha bulup 11'e yerleştirmemiz lazım ama kim ?

bü tüpçü bjk başkanı iken 13 yabancısı vardı. şimdi yabancı sayısını 5'e düşürüyor.

yabancı sayısı sınırsız olsun.

YERLİ OYUNCULAR YERSİZ PAHALI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt