serdar sengun
Sarı Üye
- 17 Haziran 2011
- 573
- 0
- 976
Cevap: Transfer Nöbeti
yarın geldi geldi gelmedi batalla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyide niye cuma abi? Şimdi akşam Arsenal Tottenham falan filan teklif yapar belki diye mi bekliyor bu adam halen? Bülent Tulun direkt bu işin muhattabı sonuçta yani..Benim anladığım daha hiç bişey kesin değil,hatta ben az da olsa tırstım bile şu açıklamadan yani..Niye bağlandı ki şimdi bu adam radyoya..
İyide niye cuma abi? Şimdi akşam Arsenal Tottenham falan filan teklif yapar belki diye mi bekliyor bu adam halen? Bülent Tulun direkt bu işin muhattabı sonuçta yani..Benim anladığım daha hiç bişey kesin değil,hatta ben az da olsa tırstım bile şu açıklamadan yani..Niye bağlandı ki şimdi bu adam radyoya..
inşallah gelir heyecanla bekliyoruz
gelirse benden 3 kişiye orjinal bere yada şapka 3 kişiyede atkı![]()
kaç para istiyorsa üstünü biz tamamlayam verem la. mail atam klübe bişiler yapam boş boş oturmayam
Prensip anlaşmasını imzalamışızdır bence :happynew:
S.a tarih sınavından çıktım gelişmeleri öğrenelim