Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Eziklerin nasıl Sneijderin sonucunu beklediğinin farkında mısınız..O şunu alacağız bunu alacağız diye haftalardır yırtan ezikler 6 gündür suskunlar..Bildiğin bekliyorlar:)..

İnşallah öyledir de ne bileyim yani çok mu bayılıyorlar diken üstünde tutmayı taraftarı..Kesin bişey yokta olabilir,hikayeden bağlanmışta olabilir..Ne bileyim kafam karışık yahu:)

Sneijder gibi adamı ikna etmek kolay değil, adam şu an hangi takıma gitse banko oynar. Haliyle adamın karar vermesi de uzun sürüyor enine boyuna düşünüyor herşeyi. Üstelik böyle adamlar tüm kararlarını kendi isteklerine göre vermezler, menajerlerde oldukça etkilidir. Önemli olan bizim menajeri bağlamamız o da bikaç milyon ateşlemeye bakar :happynew:

Şu oyuncunun kararını bekliyoruz muhabbetini en Pires'te hatırlıyorum,inşallah sonu benzemez.

Sneijder gibi adamı ikna etmek kolay değil, adam şu an hangi takıma gitse banko oynar. Haliyle adamın karar vermesi de uzun sürüyor enine boyuna düşünüyor herşeyi. Üstelik böyle adamlar tüm kararlarını kendi isteklerine göre vermezler, menajerlerde oldukça etkilidir. Önemli olan bizim menajeri bağlamamız o da bikaç milyon ateşlemeye bakar :happynew:

Doğru o kısımlarda katılıyorum kesinlikle sana sadece canımı sıkan bu işle iki numaralı ilgilenen adamın radyoya bağlanması..Yani neyse hayırlısı olsun..Allah bu saatten utandırmasın bizi ya şu transferde..

eboue'yi twitterda takip eden var mı? ulan adam tam aç çıktı? profil resminde bir popo olan biri buna twit atıyor. buda sen kimsin kız mısın erkek misin diye yazıyor? biz atsak cevap yazmaz :)

S.a tarih sınavından çıktım gelişmeleri öğrenelim

• Tulun, Inter ile anlaştık. Sneijder için pozitif düşünüyor dedi.
  • Anzhi'den sonra PSG'de resmi sitesinde Sneijder vazgeçtiklerini açıkladı.
  • Tottneham'ın hocası antremandan sonra Sneijder ile ilgilenmiyoruz dedi.
  • Adrina Lima GALATASARAY'lı olduğunu açıkladı.
  • GS Store'de hareketlilikler var.

Günün öne çıkan başlıkları.. :eek:

Doğru o kısımlarda katılıyorum kesinlikle sana sadece canımı sıkan bu işle iki numaralı ilgilenen adamın radyoya bağlanması..Yani neyse hayırlısı olsun..Allah bu saatten utandırmasın bizi ya şu transferde..

Yönetim benim için gayet başarılı şimdiye kadar, tek sorun ismi erken açıkladılar. Ama gelecek bizim Altın Portakal :happynew:

Adriana Lima'yı Acun tezeğine rağmen Galatasaraylı yapan kimse alkışlıyorum:)))

• Tulun, Inter ile anlaştık. Sneijder için pozitif düşünüyor dedi.
  • Anzhi'den sonra PSG'de resmi sitesinde Sneijder vazgeçtiklerini açıkladı.
  • Tottneham'ın hocası antremandan sonra Sneijder ile ilgilenmiyoruz dedi.
  • Adrina Lima GALATASARAY'lı olduğunu açıkladı.
  • GS Store'de hareketlilikler var.

Günün öne çıkan başlıkları.. :eek:

asıl bomaba buymuş :cool:

Tecrübeli futbol adamı, “Sneijder olmazsa, alternatif ya da B planı var mı? O ayarda bir futbolcuyla daha temas olacak mı?” sorusu üzerine ise “Bunu düşünmedik. Şu anda bir şey söyleyemem. Bu işe konsantre olduk. Bu iş bitmeden bir başka transfer ya da ikinci bir transfer olup olmayacağını söyleyemem” dedi.

İşte bu tehlikeli.

angut.com da gordum

Ekşisözlükten;

wesley sneijder

thy´de çalışan çok yakın fenerli arkadaşımın üzüntüyle bildirdiği üzere (ki kendisi milano ofisinde çalışıyor) yarın tk1878 sefer sayılı uçağa business class´tan biletini almış. 12:25´te iniyor. hayırlı olsun.

flightradar.com yarın göçer

angut.com da gordum

Ekşisözlükten;

wesley sneijder

thy´de çalışan çok yakın fenerli arkadaşımın üzüntüyle bildirdiği üzere (ki kendisi milano ofisinde çalışıyor) yarın tk1878 sefer sayılı uçağa business class´tan biletini almış. 12:25´te iniyor. hayırlı olsun.

flightradar.com yarın göçer

Yalandır bu, ekşi yazarından ne bekliyorsunuz.

"Adriana Lima Galatasaraylı olduğunu borsaya bildirdi"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt