Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bir şarkıda ben besteledim :)

Tarkan-Hüp

Orta sahada Kral varsa

Bu senin elbet

Şutların yetti bana

Koptu bir kıyamet

Aç kapını,ben geldim

Giydiğim ateşten gömlek

Kuş sütüyle beslerim seni

Mis yerine koklarım seni

Arenanın çimleri senin

Sen ağlat,ben severim seni

El üstünde tutarım seni

Besteyle uyuturum seni

GALATA nın SARAY ları senin

Ben seni yaşatırım seni

Tut kolumdan çek götür beni

Hüüüüp diye içine çek beni

Yalnız Fenerden adam olmaz

Bunu yaz bir yere

Fenere koymazsan uyku girmez gözüme

Dünya gözümde değil

Olmuşum sana pervane....

Her mevkideki oyuncuları saymışsın hocam . Sneijder'den iyi kaç oyun kurucu, Huntelaar'dan iyi kaç forvet var diye sormaya çalışmıştım. Neyse

Ben kabul ediyorum Sneijder'in en iyi 10 oyun kurucudan biri olduğunu. Huntelaar'dan iyi zaten bir sürü adam vardır. O ayrı CL finali ayrı.

come on mann, we're waiting for you. Galatasaray is the biggest club on the europe. champ league-quarter final not dream...@sneijder101010

ofof kafayı yedık :lol:

Muslera konusuna gelince, ben hala Tafarel olabilmiş olduğunu düşünmüyorum Muslera'nın. Potansiyel var ama biz biraz abartıyoruz gibi geliyor. Bence şuan Muslera normal bir kaleci, ama biz uzun süredir normal bir kaleciye aç kaldığımız için 40 metrelerden şutlardan gol yiyen kalecilerimiz olduğu için Mondragondan sonra düzgün bir kaleciye aç olduğumuz için Muslera'yı biraz abartıyoruz. Ama inş potansiyeli olan genç kaleci, eğitmeni de Tafi daha ne olsun artık patlama bekliyoruz.

Eğer Sneijder olmazsa bizi kim tatmin edebilir ki ? Ne yap ne et al lütfen başkan. :ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Muslera konusuna gelince, ben hala Tafarel olabilmiş olduğunu düşünmüyorum Muslera'nın. Potansiyel var ama biz biraz abartıyoruz gibi geliyor. Bence şuan Muslera normal bir kaleci, ama biz uzun süredir normal bir kaleciye aç kaldığımız için 40 metrelerden şutlardan gol yiyen kalecilerimiz olduğu için Mondragondan sonra düzgün bir kaleciye aç olduğumuz için Muslera'yı biraz abartıyoruz. Ama inş potansiyeli olan genç kaleci, eğitmeni de Tafi daha ne olsun artık patlama bekliyoruz.

Patlama nedir arkadaş gol falan mı bekliyonuz Muslera'dan daha ne yapacak. :o

Biz derken ? Dünya abartıyo renktaş o zman. :D

bu kadar neyi düşünüyorsun be oğlum gel geleceksen, istanbuldan güzel kaç şehir var bu dünyada. bütün imkanlar önüne seriliyor, kariyerinde şu ana kadar tadacağın bir çok şeyi tatmışsın, paraysa para, huzursa huzur, gelip buraya takıma liderlik yapacaksın. ben olsam gelirdim ama bu kadar uzattığına göre halen endişeleri yada başka beklentileri var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt