Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

eger bi yamukluk cikarda bu adam gelmezse burayi hic düsünemiyorum :o

Mesela şimdi sneijder'i aldık diyelim sonra peki? kendimi bi boşlukta hissedecem kimi bekleyecez biz :Z5:

sneijder gelmesin :asd:

Gelmezse büyük yıkım olacak, herkes çok umutlandı, gelmezse yönetime kızamam ama.

sınejder transferine kendinizi bukadar kaptırmayın! olası bir kötu durumda, umarım olmaz! çok kişi üzülecek burda

50%

sneijder gelirse bizim bu emre çolak da çok şey öğrenir ondan da iyice verim alabiliriz.hagi emre olayı burada da sneijder emre durumu yaşanabilir.

Şahsen şu an Sneijder yokmuş gibi düşünüyorum. Sonuçta, gelmeme ihtimali söz konusu şu an. Hafiften heyecan var tabi ama gelmeden gelmiş gibi düşünemiyorum ben.

intere bonservis = 8 milyon euro

sneijdere yıllık = 4.5 milyon euro

kuşların kıskançlıktan çatlaması = paha biçilemez :D

Transferi duyan Galatasaray taraftarı videosu beklenen ilgiyi görmemiş gibi geldi bana :) yani şimdi transfer açıklansa hepimiz aynı dansı yaparız bence :)) izlemeyen renkdaslara duyurulur biraz gülün stres atın :))

Muslera konusuna gelince, ben hala Tafarel olabilmiş olduğunu düşünmüyorum Muslera'nın. Potansiyel var ama biz biraz abartıyoruz gibi geliyor. Bence şuan Muslera normal bir kaleci, ama biz uzun süredir normal bir kaleciye aç kaldığımız için 40 metrelerden şutlardan gol yiyen kalecilerimiz olduğu için Mondragondan sonra düzgün bir kaleciye aç olduğumuz için Muslera'yı biraz abartıyoruz. Ama inş potansiyeli olan genç kaleci, eğitmeni de Tafi daha ne olsun artık patlama bekliyoruz.

kardeş yanılıyorsun. geçmişteki kaleci maceralarımıza bir bak birde şimdi bak. geçen yılki şampiyon oldugumuz Fb maçını bir izle o adam olmasa şampiyon olamazdık büyük kaleciler böyle kritik maçlarda kendini gösteriyor açıkcası. kaleci hatalarıyla staulara elendiğimiz günlerdeki kaleci profiline birde musleraya bak.Adam penaltı kurtarışları iyi yaşı genç iyi yer tutuyor daha ne bekliyoruz ki? casillas musleradan ek olarak ne yapıyor realde? Yiğidi öldürün hakkını verin der kaçarım.

hollandadan gelen haberlerde bizim 8 degil 10 milyon euro verecegimiz Inter e

Patlama nedir arkadaş gol falan mı bekliyonuz Muslera'dan daha ne yapacak. :o

Biz derken ? Dünya abartıyo renktaş o zman. :D

Renktaşlar kastım şuydu, muslera olması gereken normal kaleci benim gözümde, ama herkes olağanüstü kaleci gözüyle bakıyor. Olağanüstü kaleci olması için olağanüstü pozisyonları kurtarması gerekiyor. %100 gol denilen pozisyonlardan bazılarını kurtarmasını beklerim şahsen. Ama dedim ya 40 metreden Leo Franko'nun yediği golleri görünce, Ufuğun topu eline alamamalarını görünce bu kurtardığı pozisyonlar aman aman geliyor:D

Tafareli hatırlasanıza bir...

O zaman size soriyim Tafarel mi Muslera mı şimdiye kadar kı performansıyla?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt