Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bir oyuncu gelecek olsa bu kadar düşünür mü? düşünürse bile bir yönetici umutlu olsa neden basına konuşur? taraftara bakın biz uğraştık ama oyuncu istemedi demenin açıklaması mı bu? umudun varsa susarsın ve 24 saat sonra konuşur kararın olumlu olduğunu bildirirsin. söz konusu kişi bülent tulun olduğundan zaten umduum azdı iyice azaldı. umarım yanılırım ama bu iş yalan gibi beyler

selamun alekum,sınaydeeeerrrrrrr

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler de gerekli cezaları alacaktır.

.

bir oyuncu gelecek olsa bu kadar düşünür mü? düşünürse bile bir yönetici umutlu olsa neden basına konuşur? taraftara bakın biz uğraştık ama oyuncu istemedi demenin açıklaması mı bu? umudun varsa susarsın ve 24 saat sonra konuşur kararın olumlu olduğunu bildirirsin. söz konusu kişi bülent tulun olduğundan zaten umduum azdı iyice azaldı. umarım yanılırım ama bu iş yalan gibi beyler

Bir oyuncu gelmeyecek olsa bu kadar düşünmez direkt kestirip atar ret yanıtını verir. Moral bozmak yok yarın inşallah olumlu sonuçlanacak bu iş.

Çocuklar sakin siz kardeşsiniz :asd:

sneijdermelo323232.jpg

arkadaşlar gs tv izliyorum starımızın görüntülerini gösteriyorlar bu iş olmuş bence programda mehmet ayan davar :ayatollah:

54271682_tn30_0.jpg

bende bundan var arkasına storeda snijder yazdırabilirmiyim :)

Hayırdır arkadaşlar olumsuz gelişme mi var, biraz karamsarlık sezdim de?

Göüzym kaepaulı yaezıiyorıum keisienliekle teafarrreeeeeaaaaalalllll..

:eek:

Tafy benim gözümde dünyada gelmiş geçmiş en iyi 10 kaleci içerisinde. :yenieek: Böyle bir kıyaslama olamaz.

Tabi ki Taffarel onun yeri bambaşka hem kaleci olarak hem insan olarak. Ama Muslera'nın bu sene Eskişehir maçında üst üste 3 şutu kurtarması çok olağanüstü bir olaydı. Bundan yola çıkarak Muslera'nın normal üstü bir kaleci olduğunu düşünüyorum. :)

Galiba ben yanlış anlaşılıyorum, Şuanki dünyada aktif futbol hayatı süren 1000lerce kaleci vardır tabiki onlara göre Muslera normal üstü bir kaleci. Dediğim gibi ben Musleradan daha çok şey bekliyorum beklentilerim yüksek. Ama kalecilik biraz da tecrübe işi, diğer pozisyonların aksine yaş ilerledikçe onlar için avantaj oluşuyor. Belki ilerleyen zamanlarda benim de beklentilerimi karşılıcaktır.

Ve sanırım herkes Tafareli kesinlikle değişmiyor. İşte demek istediğim nokta da tam orasıydı. Olağanüstü kaleci benim gözümde Tafareldir. Kimse de Muslera ondan daha iyi diyemiyor. Ama inş her geçen saniye deneyim-tecrübe kazanacak. Ve inş birgün Tafarel'i de geçicek ama umarım bizim takımda olur bu.

Bu transfer olursa ki hala inanamıyorum Galatasaray için bir milat olur çıtayı çok yukarı taşır transferde hadi inşAllah yarın gelir.

konu dışı ama 1 sayfada 10 post tan fazla görebiliyor muyuz bir ayarı falan var mı

Kendinizi Sneijder'in yerine koyun. Galatasaray'ı neden seçer , neden seçmez ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt