Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder gelirse havaalanında göremezsin onu. Gizlice getirirler. Arenada imza attırırlar. Taraftar para öder. Stad dolu olur.

Ilk resmi macimiz nezaman? Diyelimki imzaladi ve pazartesi günü idmanlara basladi, kac gün kaliyor takimla hazirlik icin?

Kimin yerine oynatcaz acaba :lol:

Hocayi anlamiyorum, Okay'i oynatmiyor arkadas, Riveros'un yaninda Salih ile Abdullah capsizi oynuyor degismeli olarak, bunlar kötü abi kötü. Ceyhunu ne diye aldilar acaba, onu da cözemedim.

Takima mutlaka stoper alinmali, Steinsson'un sakatligi ciddiyse oraya da takviye gerekir. Jaja sorununu halledecekler, o transfer kesin gibi. Baska takviye'ye gerek yok bence.

Sneijder son aşkım olacaksın :sad007:

[video=youtube;yd8CMDBmQbc]https://www.youtube.com/watch?v=yd8CMDBmQbc[/video]

Bundan daha beteri olur gelirse :D

Adamı polis otosuyla kaçırıyolar :D

Havaalanına gidemeyek olan taraftar mod on

Havaalanına gitmeyelim böyle görüntüler yakışmıyor.

Havaalanına gidemeyek olan taraftar mod off

Ya bunun en büyük sorumlusu digiturk dür malesef. dünyaya satamiyorsun ligini ki ülkelerde izlene bilinsin ligimiz. büyük ülkelerin hepsi süper ligin maclarini ,yani büyüklerin maclarini, yayinlamak ister. Ama sen adamlardan maclar icin bir premier lig fiyatina satmak istersen tabikide almaz.

Sonra marka degerini koruyalim bilmem ne edelim diye ortaya laflar atarlar ki marka degerini zedeleyende kendileri büyümesini engeleyende kendileri. Bizim lig belki bir ingiltere ligi ,ispanya ligi,fransa veya almanya kadar total olarak kaliteli olmasada. benim lig ama total olarak bir portugis liginden bir iskocya liginden hata hata su an italya liginden bile daha kaliteli bir ligdir. italianlar borc icinde yüzdügünden dolayi kaliteleri inmisdir diye düsünüyorum . juventus-napoli ve biraz lazio haric top class takimlari kalmadi .

Yani demek istedigim bizim lig belki su digiturk dünyaya pazarlamayi yapsaydi belki simdi bir alman ligi kadar olurduk kalite olarak.

yapma bunu brother, bizim bu ligleri gecmemiz icin önce ard arda 5 yil boyu her yil ceyrek finalist cikarmamiz lazi Sampiyonlar liginde ve Avrupa liginde ise en az 2 takim yine Ceyrek finallere kalmali ki ülke puani olarak hem sahadaki performanslarla diyesinki gercekten 5 Büyük liglerin ensesindeyiz diye. kendi ligimizi cok abartiyoruz bence ama digiturk konusunda tamamen katiliyorum sat brother bir cok müslüman arab ülkelerine bari avrupada satamiyorsan oralarda taraftar seven topla.:b5:

arkadaşlar wolsburgtan ricardo rodriguez nasıl bir oyuncu onu alacakmışız büyük ihtimalle sol kanata

[video=youtube;yd8CMDBmQbc]https://www.youtube.com/watch?v=yd8CMDBmQbc[/video]

Bundan daha beteri olur gelirse :D

Adamı polis otosuyla kaçırıyolar :D

Allah korusun rezillik başka bişey değil ... Sonra Lincoln neden maç seçiyo neden deplasmana gitmiyo derler ... Böyle kaldırırsan olcağı o ...

Arkadaşlar bu adam gerçekten büyük fedakarlıklarla alınıyor . Lütfen herkes elini taşın altına koysun storelara akın etsin. Formaya parası yetmeyen kardeşlerimiz neye parası yeterse O'nu alsın. Cümle aleme gösterelim en büyük kim, devir bizim devrimiz olacak inşallah , bu bir dönüm noktası.. Inamotolardan geldik buralara

Alacağım ilk forma olacak artık kısacağız bir şeylerden ama o forma alınacak yeter ki gelsin. :b5:

Abi benim istediğim hiçbir yönetici açıklama yapmsın hiçbir duyum olmak şak diye kap ve Gs.org'un açılış sayfasında belirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt