Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[video=youtube;ImL-et4T_ak]https://www.youtube.com/watch?v=ImL-et4T_ak[/video]

Onur bunu yaptığı zaman bizim kaleci olur.

bunun da ondan aşağı kalır yanı yok

[video=youtube;6vmwfC4oieI]https://www.youtube.com/watch?v=6vmwfC4oieI[/video]

Ya gelmedi mi su Adam daraldim ama gelismeler nelerdir ey ahali

Transfer Nöbeti

Brother orta sahayi besle tek forvet oynamak lazim hem Robben hem Amrabat ile 4 lü orta saha cöker.

Huntelaar konusunda ne diyecegime de sasirdim bir aralar cok heycanlandiriyordu ama bu son Avrupa Sampiyonasinda milli takimin icinde yarattig polemikler ve dik konusmasi takim ruhunu iyce bozmustu portakallarin. bu nedenle Huntelaar konusunda cekimserim artik.

Evet son zamanlarda bi havalar girdi, bi sezonda 50-60 gol atınca :) ama sözleşmesi bitiyor ve bence son 10 yılın en az gerçek değerini bulmuş oyuncusu.

Klavyesi boşta olan transfer haberi yapıyor, bu Osman Altunterim GS için hiç güvenilir bir gazeteci değil emin olabilirsiniz.

Kaç yaşında bu adam ? 28 yaşında. Kafasında futbolu bitirmiş. Zaten istenen bir adam olsa dediğin gibi İnter bırakmaz. Fenerbahçe Belhanda gibi genç bir yeteneğe yönelirken bizim ihtiyar Sneijder'le ilglenmemiz vizyonsuzluğun göstergesidir. Verilecek paraya yazık. O para ile ne futbolcular alınır. Emre Çolağın maaşında iyileştirmeye gitsinler. Adam 10 tane Sneijder etkisi yapar.

ne diyon arkadasim ?

Valla buradan takip etmek delilik. Ne güzel 2 gündür nete giremiyordum kafam rahattı, şimdi elin gerizekalıları sıkıntıya girdi dğiye tweet atınca moralim bozuluyor.

Şuan ligtvde eskişehirsporun gollerini gösteriyor.

Her pozisyonun içerisinde alper var bi zahmet şu çocuğu boklamayın bir daha

Kaç yaşında bu adam ? 28 yaşında. Kafasında futbolu bitirmiş. Zaten istenen bir adam olsa dediğin gibi İnter bırakmaz. Fenerbahçe Belhanda gibi genç bir yeteneğe yönelirken bizim ihtiyar Sneijder'le ilglenmemiz vizyonsuzluğun göstergesidir. Verilecek paraya yazık. O para ile ne futbolcular alınır. Emre Çolağın maaşında iyileştirmeye gitsinler. Adam 10 tane Sneijder etkisi yapar.

şaka mı yapıyon sneijderden bahsediyoruz interde maaşında indirim yapmadı oynatılmıyor diye adam yeteneklerini kaybetmiş değil

Eboue Semih Ömer Carlinhos

Hamit Sneijder Selçuk

Robben Burak Amrabat

Diyorsun. Mümkün ama, edense 4-3-3'e dönünce bana Aubemayang gibi gerçek 2. Forvet adamlar lazım gibi geliyor kenarlara.

Huntelaar Amrabat'ın yerine olmaz mı mesela? Ayaklarıda sağlam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt