Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

gerçekci olmak gerekirse ben sneijderin o paraları başka klupten alamayıcağı için kesinlkle gelicek diyorum ama benim asıl düşüncem verim alabilcekmiyiz yoksa paraların çöpe gidiceği bi transfer mi olucak onu cok merak ediyorum..gerçi verimsiz olsa bile sezon sonu fazla zarar etmeden satılmayacak bi oyuncuda değil ama bilmiyorum işte..

Abi Allah için bir sakin olun bir okuyun yazdıklarınızı.

Renktaşlar umutsuzluğa kapılmayın ve rahat olun Sneijder transferi GERÇEKLEŞECEK(Tİ)

Bir haber ancak bu kadar güzel olabilir. Sneijder'i bize getirirken Belhanda'yı da eziklerden götürüyo :asd:

Tottenham Hotspur verzekerde zich al van de komst van Lewis Holtby‚ maar de club heeft meer aanvallende middenvelders op het oog. Wesley Sneijder werd al genoemd‚ maar the Spurs geven de voorkeur aan Youns Belhanda‚ d sterspeler van regerend Frans kampioen Montpellier. Montpellier-voorzitter Louis Nicollin liet al weten een bod van circa veertien miljoen euro te accepteren. Ook Fenerbahçe heeft interesse in Belhanda. (The Guardian)

Tottenham Lewis Holtby´nin gelisini garantilemisti‚ ama Ingiliz kulubunun daha fazla ofansif orta saha oyuncusuna ihtiyaci var. Wesley Sneijder ismi daha once gundeme gelmisti‚ ama the Spurs tercihini son Fransa sampiyonun yildizi‚ Youns Belhanda´dan yana kullandi. Montpellier baskani Louis Nicollin´in daha once belirttigi gibi yaklasik 14 milyon Euro´luk teklifi kabul edeceklerini bildirmisti. Fenerbahçe´de Belhanda´yla ilgilenmekte. (The Guardian)

Dirk Kuyt'ın, Wes Sneijder'a G.Saray'ı mali açıdan kötülemesinden sonra eski G.Saraylı de Boer ve van Gobbel de benzer sözler söylemiş

ne adam köyt ya nerden sallasam demis.gelme olum bize çakıyolar ya dese daha net olurmus korkak tavuk :D

En çok neye seviniyorum biliyor musunuz? Şöyle uzaktan ağız tadı ile goller izleyeceğiz. Sneijder, Sneijder harika bi gol. Topla Volkan ayrı köşelerde sevgili izleyiciler :D

Menajeri 3 gün önce bi laf etmiş bizim salak gazetelerde gördükce yeni haber gibi tercüme edip servis ediyo hepsi bu . Bunu anlamak bu kadar zor mu gerçekten ?

En iyisi resmi açıklamayı beklemek. Olumlu, olumsuz. Fanatikmiş, fotomaçmış, Daily Mailmiş inanmıyorum artık

Beyler is bitti imzalar atildi,baskanda Tuluna cik sovunu yap dedi,trubunleri selamlatti.Duydugum Terim bozulmus,pek mutlu degilmis ama olacak o kadar.Baskan insiyatifi almasa gene kiytirik topculara kalacaktik.hayirlisi olsun diyelim.

transfer biterse başkanın bu işi yaptığını herkees biliyor. tulun boşuna kendini yüceltmeye kalkmasın, galatasaraya yakışmayan bi yönetici olduğunu bütün taraftar biliyor.

Bende birşey yazmak istedim bu foruma takilan kardeşlerimzin fikirleri nekadar kolay değişiyor ben anlayamiyorum bence biraz daha mantıklı dusunmek lazim sadece benim dusuncem :)

haber sitelerinin alayının ..........

başlığa bak: [h=3]Sneijder'den Galatasaray'a kötü haber![/h]haberin içeriğine: Ancak haberde 28 yaşındaki oyuncunun İngiltere'ye gitmesinin Türkiye'ye gelmesinden daha yüksek ihtimal olduğu belirtildi.

Gelirse Tulun'un tüm yaptıklarını silerim aga..kimseyede kötületmem o derece yani:)

Galatasaray'a kötü haber

Sneijder'den "kötü haber" var...

• 15

• 0
  • [COLOR=#04558B !important]0[/COLOR]

inShare
  • font_a_arti.png

font_a_eksi.png

10/01/13 16:44

810470_detay.jpg
favorilere_ekle_btn.png

Galatasaray'da gözler Wesley Sneijder'in transferine odaklanmışken, Hollandalı futbolcudan "kötü haber" geldi. İngiliz Daily Mail gazetesi; Sneijder'in, temsilcilerine kariyerine Premier Lig'de devam etmek istediğini söylediğini ve kendisine İngiltere'den bir kulüp bulmalarını istediğini yazdı.

Sneijder'ın menajerinin ise Arsenal, Manchester United, Manchester City, Chelsea ve Tottenham ile bu konuda görüştüğü ancak Hollandalı oyuncunun Inter'den aldığı yıllık parayı yüksek bulan İngiliz devlerinin bu yüzden transferi askıya aldıkları belirtildi.

Ancak haberde 28 yaşındaki oyuncunun İngiltere'ye gitmesinin Türkiye'ye gelmesinden daha yüksek ihtimal olduğu belirtildi.

FLAŞ!... G.SARAY'DAN SNEİJDER AÇIKLAMASI

Anahtar Kelimeler

city chelsea totenham transferi askıya aldıklarını belitmiş ama yinede ingiltereye gidecekmiş:o

[video=youtube_share;MENGXHToCCA]https://youtu.be/MENGXHToCCA[/video]

Durumu anlatan en güzel şarkı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt