Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.973
- 102.122
- 5.238
Cevap: Transfer Nöbeti
biz niye heyecan yaptık bugün
biz niye heyecan yaptık bugün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aci ama gercek olan tek sey; sneijder bizi kullaniyo.
bak gorun. diger kulupler uyansin vs
nah gelir sneijder galatasaray'a.![]()
selam 34cimbom34
şaka :happynew:
Yemin ediyorum burda belli başlı kişiler var. Sürekli olumsuz yazıp milletin sevincini kırıyorlar. Kaç gündür bu böyle. Hepsinin ismini aldım tek tek yorumlarını inceliyorum hep nerde olumsuz yorum varsa bunlar içinde.. Yapmayın etmeyin saçma sapan duyumcuları buraya taşıyıp milleti ne sevindirin ne de üzün.. İlk defa duyulan kaç tane duyumcunun tweeti paylaşıldı burda. Daha dün akşam Şeref Aydın inanmayın duyumculara dedi

Vazgeçildi bildirisinin gelmesi daha olası şuan..:SS:
İngiltere'de Sneijder'ın son kararını vermeden önce menejerinden İngiltere'den takım bulmasını istediği yazılıp çiziliyor. Bülent Tulun'un söylediklerine bakılırsa biz transferde tamamen Sneijder'e yoğunlaşmış durumdayız. Sneijder ise Galatasaray'ı son tercih olarak görüyor, oyalıyor gibi geldi bana. Ki bunda darılıp küsecek bir şey de yok, o seviyede bir oyuncunun hayallerini Türkiye Liginin süslemesini bekleyemeyiz. O yüzden bence bu iş yarın oldu oldu, gelmeye niyetli adam haftalarca düşünmeye ihtiyaç duymaz. Bu noktada Boateng de Sneijder'ın kararını vermesini hızlandıracak bir hamle olabilir, yoksa CL'de oynayamayacak bir oyuncuya 15 milyonluk bir yatırım yapacağımızı ben de düşünmüyorum.ası
Edit: Aha bu da İngiltere basınındaki haberlere kaynak: Wesley Sneijder wants Premier League big guns to hijack Galatasaray move | Mail Online
4 gun boyle bı transfer için normal bı surec hattta az bıle
Bizim vereceğimiz parayı vergi sisteminden dolayı Anzhi hariç adı geçen kulüplerden hiçbiri veremez
Biliyorum, yarın da olmaması ve sürecin uzaması durumundan bahsediyorum ben de zaten.![]()