Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

gardaslarim..bugun bir gelisme varmi? kardesim demin boateng felan dedi..hepinizin gozlerinden operim

Yemin ediyorum burda belli başlı kişiler var. Sürekli olumsuz yazıp milletin sevincini kırıyorlar. Kaç gündür bu böyle. Hepsinin ismini aldım tek tek yorumlarını inceliyorum hep nerde olumsuz yorum varsa bunlar içinde.. Yapmayın etmeyin saçma sapan duyumcuları buraya taşıyıp milleti ne sevindirin ne de üzün.. İlk defa duyulan kaç tane duyumcunun tweeti paylaşıldı burda. Daha dün akşam Şeref Aydın inanmayın duyumculara dedi

ne alaka ya?

olm hangi sevincten bahsediyosun? soyle de bizde sevinelim? ben herhangi bi ciddi kaynaktan olumlu haber goremiyorum?

durduk yerde sevinen taraftarlar var, asil yarin uzuleceksiniz siz.

nolur keyfimizi kaçırmıyın renktaşlar

Vazgeçildi bildirisinin gelmesi daha olası şuan..:SS:

Bence sen hiç yorum yapma.. Daha dün akşam burda bana dedin. Yarın öğleden sonra bu transfer kapa olmadı diye bildirilirse BENDE HİÇ BİŞEY BİLMİYORUM dedin.. Demek ki bilmiyormuşun.. Bilmediğin konuya yorum yapıpta milletin hevesini kırma :mad:

İngiltere'de Sneijder'ın son kararını vermeden önce menejerinden İngiltere'den takım bulmasını istediği yazılıp çiziliyor. Bülent Tulun'un söylediklerine bakılırsa biz transferde tamamen Sneijder'e yoğunlaşmış durumdayız. Sneijder ise Galatasaray'ı son tercih olarak görüyor, oyalıyor gibi geldi bana. Ki bunda darılıp küsecek bir şey de yok, o seviyede bir oyuncunun hayallerini Türkiye Liginin süslemesini bekleyemeyiz. O yüzden bence bu iş yarın oldu oldu, gelmeye niyetli adam haftalarca düşünmeye ihtiyaç duymaz. Bu noktada Boateng de Sneijder'ın kararını vermesini hızlandıracak bir hamle olabilir, yoksa CL'de oynayamayacak bir oyuncuya 15 milyonluk bir yatırım yapacağımızı ben de düşünmüyorum.ası

Edit: Aha bu da İngiltere basınındaki haberlere kaynak: Wesley Sneijder wants Premier League big guns to hijack Galatasaray move | Mail Online

O seviyede bir oyuncunun hayali yoktur hocam. :) Yaşanabilecek herşeyi yaşamış. yaşamadığı hiçbir şey yok kariyerinde.

Oyle bir konusuyorsunuz ki 10 saniye de keyfimizi kacirdiniz. Gelmezmismismiss...

öncelikle ilk 11 de oynayabilecek 5 yerli olması gerekiyor herşeyin başında..peki kim bunlar 1)burak 2)semih 3) selçuk 4 ) ve 5) boş hala.. EE Türk milli takımının hali de ortada.. Sol bek zaten yok..Defans desen..Ömer ve Serdar Taşçı kalıyor.. (Hiç boşuna S.aziz demeyelim o adam ilk 11 i kaldıracak düzeyde değil daha..Ama alternatif olarak güzel olur)..Ön libero gökhan inler ve alper kalıyor..İnleri almak imkansız ötesi gibi..Alperin ise muamma :S Sağ ve sol kanat ise gökhan töre ve sercan saraer..Ardayı saymıyorum..Peki sercan ve gökhan bizim ilk 11 imizde oynayabilecek seviyedemi ? Forvet desen zaten en iyi yerli forvetlerin 2 si bizde..

yav duyumcu dediğin hiç kimsenin bilmediği bir şeyi çıkar söyler dany transferi gibi medyaya boateng düştü sneijder düştü iyi bari girip yazayım 2side galatasarayda biri gelince bakın ben bildim olsun.

Aykut Kocaman: "Galatasaray'a verilen frikiklerin incelenmesi lazım"

:happynew:

hollandanın hocası kim arkadaşlar bnce onun da etkisi olur

snejder işi yarın biterse biter olmadı olmadı, diyoruzda..

senjder okadar yüksek meblağlara çıkacak para varsa, iyi bir adam getirmek gerekli. gidip 3.sınıf adam alırsa yönetim hata yapar..

yönetime laf sokmaya gerek yok şu durumda. senjder olmazsa alacakları oyuncuya bakacaksın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt