Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

cok tehlikeli bir soru sorayim

sneijder mi kaka mı :-)

1-kaka sakat değil-antremanlı-hazır

2-snejder genç-daha uygun fiyatlı ve şpl de oynayabilir..

3-bu ikisinden 1 gelsede farketmez. şpl oynacağın maksimum 4 maç.. koca sezonu 4 maça bağlamayazsın. aldığın oyuncu etkili olacakdır yeterkii bu takımda general olsunn..

Tottenham'in verdigi teklif 4m euro (net civarinda), bizimkinin yarisi kadar neredeyse. Arti Sampiyonlar liginde bile oynamiyorlar. Sneijder'in sirf EPL'de oynamak adina oyle bir hata yapacagini sanmam, sonucta Inter'den para icin ayriliyor. Geleceginden adim gibi eminim.

Kesin gelecek diyemem. Sonuçta siz ne biliyorsanız bende onu biliyorum ancak gelme ihtimali daha yüksek. Gelirse koparım çıldırırım gelmezse 1-2 hafta hayata küserim o kesin

Yanlız bu forum da transfer forumuna uğramayanlar bile Sneijder transferini beklemeye koyuldu.Başta da Özgür:D

cok tehlikeli bir soru sorayim

sneijder mi kaka mı :-)

İkiside olabilir ama şu an daha çok bekleyip konuştuğumuz için ve daha önce eziklerde ilgilenip alamadığı hatta bi gazetecinin fenere mi gideceksin sorusuna sanki fenere tecavüz eder gibi :lol: gülerek cevap verdiği için

SNEİJDER

:yenieek:

Yau o degil de sneijder 24 saat içinde niye karar versin...

yav 1 saatte olmaz mi...:)

Çok iyi bir futbolcu olsaydım,Galatasaray beni isteseydi bir dakika bile düşünmezdim.

işin en ilgınç tarafı hıc menajer sorunu cıkmaması bu transferde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt