Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Soyle bir dusuncem var. O Bulent Tulun ki her transferde "acelemiz yok, daha vaktimiz var" diyerek taraftari aylarca bekletmis bir kimse. O Bulent Tulun ki transfer icin surekli sabir isteyen bir kimse. Tahminimce Bulent Tulun bu transfer %99 bitmistir diyorsa ve 24 saat icinde kararini aciklayacak dediyse bu transfere bitti gozuyle bakabiliriz. Bulent Tulun bu. Negatiflik abidesi.

Yarın da gelişme olmazsa zaten transfer yatmış demektir beyler.

Ali Dürüst hiç yorumda bulundu mu Sneijder transferi için??

Ulan ne iş hayvan diyenler mağaradan çıkmışsın diyeler iyice şamar oğlanı olduk :)

Şaka maka salıdan beri beklyoruz ve sonunda cuma günü geldi sayılır, bu kadar beklemeye bir olumlu haberi çok görmez artık bizim yöneticiler.

Bizim yöneticiler yapıcanı yapmış interle anlaşmış gelmiyosa da adamı silah zoruyla getiremeyiz sonuçta

Sneijder, 24 saat içerisinde kararını bildirecek. Ben havanın olumlu olduğunu düşünüyorum; ancak kesin bir şey söyleyemem. Bazen yüzde 99 olacak dediğiniz transferler bile gerçekleşmez. Bu nedenle ne olasılık tahmini yaparım, ne de kesin olarak şöyle ya da böyle olacak derim.

Burada Sneijder için %99 demiyor benim anladığım kadarıyla ama ima da etmiş biraz.

yahu zaten aciklamissin kiminle ilgilendigini neden birisi cikipta acik acik söylemiyor son durumlari a.albayrak konusmaz f.terim konusmaz a.dürüst desen o da konusmaz

Roland Juhasz > Trabzonspor

hacı bi fotoşoklu gs.org paylaşsanıza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt