Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bir de ne üzülecem arkadaş..Bazı takım taraftarları tanıyorum 2 kere son bitiş düdüğüyle şampiyonluk veren, hatta 90.dakikada "aha puan aldık şampiyonlar liginde" derken Rivaldonun golüyle rezil ola, hatta devam etmek gerekirse şike yaptıkları mahkeme kararı ile tescilli olan..O yüzden Sneijder gelmemesi bunların yanında üzülenecek şey değil:)..Gene aklıma geldi ne mal takımmış bu adamlar arkadaş:)

Ben beklentiyi hep düşük tuttum. Gelmeme ihtimali hala gelme ihtimalinden fazla bence.

Ama sağlam bir alternatifi varsa ben bunu çok sorun etmem. O'nun alternatifi, sol bek ve stoper ile kapatırsak da olur. Sneijder'i herkes ister ama çok ümiti değilim.

Neden herkes olumsuz düşünmeye başladı arkadaşlar son gelişme nedir sizi böyle düşündüren yoksa herkes totem mi yapıyor. 2 gün öncede yine umutsuzlanmaya başlamıştı millet hatta yönetime sallayanlar olmuştu ama sonra yine her şey düzeldi bence yine düzelecektir.

biz buyuttuk abi yine gozumuzde gelismeleri. aslinda gelisme bile yokken, biz twitterdan gelen sacma sapan haberlere inandik, inanmak istedik.

teklif gitmistir, inter kabul etmis olabilir, sneijder'de:'bilmiyorum, size donecem kisa zamanda' demistir.

yarinda ne olacagi belli iste.

Yahu Schalke Sneijder'i nasil alacakmis be, sallayip duruyorlar. Biraz zor öderler..

odeyebilirler bence, huntelaar falan brut 6-7 aliyorsa ona da verirler okadar ama yinede bizim kadar etmez..

yani sneijder discount verirse olabilir

Beyler ne oldu ya 3-4 saat uyuyalım dedik kara bulutlar çökmüş hayırdır :D

Tottenham ve Schalke Sneijder'le ilgilenmiyor ama bunu anlatamıyoruz nedense. :o Bu adamın tek alacaklısı var, o da biziz.

Pfff hadi..aciklayin artik ya...

Tüm gün ..dakika basi takip ediyorum..

Hollandali, is arkadaslarim. gitmez deyip duruyorlar zaten...

olumsuz duyumlar çoğalmaya başlandı bu ne be kardeşim borsa bile bu kadar inişli çıkışlı gitmiyor

Yahu bu hep böyle.

Baskan cikiyor olumlu konusuyor, sonra birden duyumcularda olumlu konusuyor, cünkü baskan da konustu yani, yalan olma ihtimali yok o durumda. Ama gün gectikce olumsuz konusmaya basliyorlar iste. Shaqiri de aynisi olmustu.

O konuda pek inanma. Sahsen tanıyorum kendisi zaten en başta Fbli...

sneijder gelir veya gelmez orasını bilmem de biz bu kap bildirimlerini zamanında yapmayı beceremiyoruz arkadaş.eskiden kapa bildirim yapılır max 1 gün geçer hop oyuncu gelirdi.tam ayrıntısını bilmiyorum ama bu işi yeterince gizli yapamadığımız için durum tam netliğini kazanmadan kap'a bildirmek zorunda kalıyoruz.benim izlenimlerim bu yönde.belki yanılıyor olabilirim çünkü şu kap olayını tam olarak bilmiyorum.yanılıyorsam bilen birisi aydınlatırsa memnun olurum.

umarım son gun cumadır eger uzatılrsa sureyı maymuna donerız

yonetım son gun cuma demıstır umarım

bu transferi çok istiyorum ama zaman geçtikçe geleceğine dair umudum azalmaya başladı :sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt