Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İnter'le de anlaştık, eşi de İstanbul güzel dedi. Adamda olumlu veya olumsuz konaşmadığına göre .. İyi şeyler var gibi geliyor.

He birde Fatih Terim'in konuşmaları ;

Ünal Aysal bize Sneijder'i önerdi bende olacaksa Kaka olsun dedim.

Başkan alamayacağı oyuncuyu niye önersin ki ?

Birde Forlan - Reyes - Shaquiri derken bir daha böyle hataya düşeceğini zannetmiyorum.

yav kapa bildirmeden şak diye patlatsak bi transferide olmaz mı :( :SS: :SS:

İnşallah sallıyodur :(

Ligtv muhabiri

Can İpekçi ‏@Can_ipekci

Arkadaslar Wesley Sneijder'in transfer sureci bana gore Ocak ayinin sonlarini bulur

Can İpekçi@Can_ipekci

Galatsaray'in disinda Tottenham ve Schalke'nin de teklifleri var dolayisiyla daha su akar.

Can İpekçi ‏@Can_ipekci

Sneijder transferinde en sıkıntılı nokta oyuncunun menejerı Lerby!!!!

Ocak ayının sonuna kadar kimse beklemez belli belirsiz bi transfer için.Son 24 saat dendi mi dendi yani yarın 3-4 kadar bişeylerin neyleşmesi lazım

Can ipekçinin dediği gibi ocak sonu beklenmez en geç pazartesiye netleşir gibi devre arası kimse beklemez o süre sonra vazgeçerse transfer yapamayız

tottenham da açıklama yaptı orta saha almayacağız diye

odeyebilirler bence, huntelaar falan brut 6-7 aliyorsa ona da verirler okadar ama yinede bizim kadar etmez..

yani sneijder discount verirse olabilir

Bir konuda eminim, Schalke bu adama istedigi parayi asla veremez, ancak indirim'e giderse ama Inter'de bile gitmedi.

Ayrica Tottenham Holtby'yi aldi, yani onu da gecin.. (Sezon sonuna olsada)

benim transferde aklıma takılan tek bir şey var takımlar hazırlık kampına daha yeni başlamışken transfer olcak oyuncu antrenmana çıkmaz benim bildiğim sneijder intere kalmak istiyor fikri oluştu kafamda

valla bız hagıyı nasıl getırmisiz ınanamıyorum hala

Ne biliyorsun gelmek istediğini belki seni kullanıp piyasasını arttırmaya çalışıyor, belki bizim teklifi stepnede tutup başka teklif bekliyor.

Bu kadar kolay mı bu işler.

kolay olmadığı için şuan burda nöbette snejderin yolunu gözlüyoruz adamın zaten piyasası var

Ocak ayının sonuna kadar kimse beklemez belli belirsiz bi transfer için.Son 24 saat dendi mi dendi yani yarın 3-4 kadar bişeylerin neyleşmesi lazım

başkan sezon başında meloya son 24 saat dedi bir ay geçtiydi:o ama bencede bu ocak sonuna kalmaz

Ya anlami ne film iste. Gokce Bahadir televizyondaki dizide fahise rolunu canlandiriyor diye fahise mi oluyor? Kit goruslu, art niyetli insan bunlar.

Hayir sadece filim degil isde aslinda. gurbete yasayan yoldan cikan cok genc türkkizlarimiz var malesef ordaki filimde anlatigi gibi. sonra bu kizlarimiz sakli gizli fohus yaparken abilerinden babalarindan bilmem yakinlarindan yakalandigida cok oldu. gaztelerde bu tür manstetler cok avrupada malesef.

bunlar bu bu durumu bir videoda anlatmaya calismis isde. yani aci ama gercek olan bir durumu anlatiliyor bu videoda aslinda.

Tsn ise tüm Müslümanlara hakaret olarak görüyor anladigim kadari ile buda yanlis bir yorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt