Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

la olm lerby mi atacak sanki imzayi, is sneijder'e kalmis iste. karari o verecek ya la.

sneijder'dede zerre akıl yokmuş, baki'den başka arkadaş olacak adam bulamamışmı

Sneijder yarına uçak bileti almış diyenler vardı nerdeler onlar

ulan sıkebahce bu ıse salca olabılır tamamen bız almayalım dıye aama adamları suclayamam bunların karakterı bellı adamların tarıhı cırkeflık camur hıle duzenbazlık ustune kurulu sende baskan olarak cenenı tutacaksın ısmı vermeyceksın kı mıllet salca olmasın....

Beyler totemin bokunu çıkarmayın %70 bize gelecek bu adam güvenilir kaynakların haberleri hep olumlu bu kadar karamsar olmaya gerek yok

34cimbom34 ‏@34cimbom34

sneijder'in galatasaray'ı red etti gibi haberlere itibar etmeyin der iyi geceler diliyorum herkese yarın inş güzel bir gün olacak

adamın daha işi gücü yoktu bakiye anlatıcak milyon dolarlık transferi. en ciddi teklif Türkiye'deyken türk birine tiyo mu verecek Allah aşkına

gstvdekı eleman başkalaınra ınanmayın bıze ınanın dıoo

ya başkan bi transferi bitirinde öyle kapa bildirim yapsanıza...interle anlaşılmış hemen kapa bildir sonra oyuncu reddedince g.t gibi ortada kalıyoruz...:mad:

moralim acayip bozuldu :sad007:

benim tek sinir olduğum konu ünal aysal atilla gökçeye bitti bu iş dedi.madem bitti niye bu son 24 saat ayaklarıı.:mad:

napiyonuz ey gsc sneijder'i mi beklionuz:cool:

portakalın kabız ettıgınıde ogrenmıs buluyorum

eleeman acaıp heycanlı konuşuyor yanlız beyler bılgınıze

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt