Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yalnız ben Shaqiride Podolskide Drogbada falanda bekledim nöbet hiç birinde bu kadar yakın değildi diğerleri gibi..Orada hep yurt dışından olumsuz bilgiler geliyordu..BU Lincoln transfer hikayesine çok benziyor gidişatı..

Sneijder gelmezse kasap pıçağımla yönetimi basarım o ayrı :ayatollah::asd:

arkadaşlar bu ezikler kesin araya girip fiyat yükseltmişlerdir menejerde bu durumu kullanıyordur kesin ?

Beyler şuanda rakip takımın taraftarları fitne fesat sokmak için elinden geleni yapıyor niye moral bozuyorsunuz anlamıyorum.

Güvenelim Ünal Aysal ve ekibine..

Bu transfer de olmazsa hiç bir transfere inanmam kimse bana da yönetimi savunmasın fatih hoca olmasa hiç bir başarı olmazdı ne bu kadro kurulurdu ne kupalar alınırdı

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler de gerekli cezaları alacaktır.

:b5: Sarı-Kırmızılı kulübün yaptığı teklifi kabul eden Wesley Sneijder'in hafta başına kadar süre istediği ve menajerine, "sağlıklı bir karar vermek istiyorum. Bu yüzden zamana ihtiyacım var" dediği belirtiliyor.

"Hem kabul etmiş hem de sağlıklı bir karar vermek istiyorum" demiş yani ... Habercilikte yanılma vs eyvallah da heriflerin verdiği haberdeki cümlede yaşadığı gitgele baksana...

Ayrıca fener'in Sneijder'i istediği felan yoktur inanmam..

Yani kendilerini riske atamazlar..

Eğer onlar istediğini açıklayıp biz alırsak çok fena kapak olur..

Ben bu transferin sürecini Hamit transferine benzetiyorum..

Yahu adamin menajeri Lerby mis iste. Kendi oyuncusuna mi yalan atacak. Aralari cok iyidir iste..

Benim gözümde yönetim elinden gelen herşeyi yapmıştır.Bu transfer gerçekleşmese bile,yönetime denecek laf yoktur,kimsenin de buna hakkı yoktur.

Kulübüyle anlaşmış,paranın kralını vermiş.Yönetime laf söyleyeni allah çarpar.

fenere giderse burda en kral yönetimi seven bile söver

Hakan bokunu çıkarmaya başladı birazdan banane banane gelmicek diye ağlarsa şaşırmam biraz sakin

Ynt: Transfer Nöbeti

Bazi arkadaslarin totemleri sinir bozucu olmaya basladi biraz daha tadinda birakabilirler ... Genel huzur acisindan soyluyorum tabiki devam ederlerse de kendileri bilir

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

vay anasini baki de son ayakta duyumcu olmus :-)

sıkıntıdan eski kap bildirimlerimizi okuyorum :sad007:

gerekirse melo'nun kontratini fesh etsinler parayi sneijder'e yatirsinlar, biseye yaradigi yok zaten herifin, abuk subuk hareketleri var. o sneijder gelecek buraya okadar, vallaha sonu cok fena olur. :mad:

ya beyler tottenhama tercih etmez Anzhiyide tercih etmez diye korkmuyordunuz Fener malını mı tercih edecek etse bile:))..Fener neyle la..Avrupada bir gram hükmü olmayan bir takım,bu ülkede sadece çok büyük gazlaması var o kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt