Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ahanda Seref reyiz gelmis. En son shaqiri olayinda buralardayin :D.

Sik sik foruma ugrasan olmaz mi? :D

Bu arada yuklenmeyelim diyecekleri vardir :)

Ya ne Fener'i arkadaslar. yillik 6 milyon euro veriyoruz ustune bir de CL'e gidiyoruz. Fenerin 10 milyon euro verecek hali yok ya?

Şu an 626 kullanıcı var. (272 üye ve 354 konuk)

millet şınayder'e bile atar yapmaya başladı. hatta şuan bazıları ergen tribinde. gelsede kurtulsak.

Tamamen kampla alaklı bir durum gelse ayagının tozuyla kampa alacak,adam nıye tatili bölsün çatir çatir kaznaıyor zaten..Erhan telliyi boş koyun ya sallamasyon onun ki.

cümleten selamun aleyküm şimdi geldim bu metehan kardeşimin mesajlarını okudumda kimdir bu arkadas vedat ekşinat demiş lincoln transferi söyledi demiş nedir olay

şeref abi senden tek bir kelime istiyoruz...tarihe tanıklık mı ediyoruz sence...cevabın evet yada hayır olsun ?

Diğer takımlara hayır duası için gider evet....

Arkadaşlar olaylara çok duygusal ve Galatasaraylı gözüyle bakıyorsunuz... Biraz mantıksal ve Sneijderin gözüyle bakmaya çalışırsanız demek istediğimi daha iyi anlıcaksınız...

Eğer Sneijder Galatasaray'a gelirse para için gelicek buna kimsenin karşı çıkacağını sanmıyorum. Diğer takımlara hayır duası meselesine gelince, tabiki adam parasına bakıyor ama M.United 4 biz 4.5 verirsek hangimizi tercih ediceği gayet net... Ama biz 4.5 verip, onlar 3-3.5 verirlerse orda futbolcunun kişiliğine kalmış bir durum.. Ama biz 4.5 verir M.United 2.5 verirse garanti bizi seçer demek istediğimi iyi anlatabilmişimdir umarım

hosbulduk tesekkurler. sneijder meselesine fazla kafanizi takmayin derim. olursa olur, olmazsa da kendi kaybeder. bulabilirse bizden daha karizmatik, daha buyuk ve prestijli bir kulup allah yolunu acik etsin. bizden alacagi maasi su anki talipleri arasinda kimse veremez. akli varsa aklini kullanir :yenieek:

bu arada mesele yarin noktalanmazsa sali ya da carsamba gunu sonuclanir.

ayrica benden duymus olmayin ama, birkac gun icinde yoneticilerimizden bazilari tekrar italya'ya gidecekler. bu olay da medyaya duser. mantiken sneijder yatsa neden italya'ya gidecek olsunlar degil mi? :-)

ben de sizler gibi bu adami heyecanla bekliyorum. ancak kamuoyunda olusturulan sneijder karsiti goruslere kendinizi kaptirmayin derim. kuslar tehlikenin farkinda...:b5:

[video=youtube;d7SBOSH0QEw]https://www.youtube.com/watch?v=d7SBOSH0QEw[/video]

Mourinhoyu aglatmis.. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt