Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler de gerekli cezaları alacaktır.

hosbulduk tesekkurler. sneijder meselesine fazla kafanizi takmayin derim. olursa olur, olmazsa da kendi kaybeder. bulabilirse bizden daha karizmatik, daha buyuk ve prestijli bir kulup allah yolunu acik etsin. bizden alacagi maasi su anki talipleri arasinda kimse veremez. akli varsa aklini kullanir :yenieek:

bu arada mesele yarin noktalanmazsa sali ya da carsamba gunu sonuclanir.

ayrica benden duymus olmayin ama, birkac gun icinde yoneticilerimizden bazilari tekrar italya'ya gidecekler. bu olay da medyaya duser. mantiken sneijder yatsa neden italya'ya gidecek olsunlar degil mi? :-)

ben de sizler gibi bu adami heyecanla bekliyorum. ancak kamuoyunda olusturulan sneijder karsiti goruslere kendinizi kaptirmayin derim. kuslar tehlikenin farkinda...:b5:

Salı çarşamba mı bu bünye kaldırmaz o kadar

oyle ergenmis sumus bumus diyen varsa cikip soylesin kimden bahsettigini, ben galatasaray'a gece gunduzumu veriyom, parami veriyom biletlere formalara, gsstore'a. yillik net 1500€ veriyorum bu kulube. oyle ergenmis felan guzel laflar degil bunlar. kap aciklamasi yapan biz degiliz, unutmayin bunu.

Teşekkürler Reis..

Sana çok itibar ediyorum sen diyorsan eyvallah..

Transfer Nöbeti

Haftaya tekrar italyaya gidecek kadar program yapmislarsa ne diye B Tulun 24 saat icerisinde diye aciklama yapti o halde?

Baska bir futbolcu icin gideceklerdir

Sent from my iPhone using Tapatalk

hosbulduk tesekkurler. sneijder meselesine fazla kafanizi takmayin derim. olursa olur, olmazsa da kendi kaybeder. bulabilirse bizden daha karizmatik, daha buyuk ve prestijli bir kulup allah yolunu acik etsin. bizden alacagi maasi su anki talipleri arasinda kimse veremez. akli varsa aklini kullanir :yenieek:

ayrica benden duymus olmayin ama, birkac gun icinde yoneticilerimizden bazilari tekrar italya'ya gidecekler. bu olay da medyaya duser. mantiken sneijder yatsa neden italya'ya gidecek olsunlar degil mi? :-)

ben de sizler gibi bu adami heyecanla bekliyorum. ancak kamuoyunda olusturulan sneijder karsiti goruslere kendinizi kaptirmayin derim. kuslar tehlikenin farkinda...:b5:

Boateng?

Baki Mercimek: ''Sneijder'in menajeri ile görüştüm. Sneijder ile Türkiye'den sadece Galatasaray ilgilenmiyor.''

baskan duyum verıyorsun haıyırdır

yarın güzel haber gelir inşallah herkese iyi geceler :)

milliyet bozmasa kendini haberine inancamda milliyette çok sallamaya başlamış.. şuan flaş gelişme diye vermiş :) link yasakmı bilmiyorum ama haber linki birşey olmaz sanırım

Milliyet - Sneijder yarın İstanbul'a geliyor!

benim anlamadığım 2 gun önce hani son kararı sınejderin eşi vericekti:D sınejder kabuletmişti de eşinin kararına bağlıydı, şimdi ne olduda sınejdere bağlandı olay, tum yazılıp çizilenler yalan dolan! tek gerçek inter resmi sitesinden galatasarayla anlaştık sınejder eğer indirimimizi kabul ederse kalsın yoksa gs ye gitsin diyor! kimse bunu kaele almıyorda twitterdaki yalan dolan haberlere inanıyor şaka gibisiniz!

o yazdigin parmaklarina gurban olayim

Bahsettiğiniz Berk kim bilmiyorum ama söylendiği gibi GSSTORE çalışanı ise forma olayından bilir herhalde :D

Başkan İtalyanlar a trabzonspor muamelesi yapıyor...

muntari hala inter de mi la? korkuyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt