Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sen şimdi gidiyorsun ya wesley reyiz : HERKES SANA BENZEYECEK :sad007:

Sneijder bunu bize yapmayacaktın.koz olarak kullanmayacaktın bizi.

Bu transfer olmazsa koca bir fiyaskodur.Taraftarı kandırmaktır.Tabiri caizse gerizekalılıktır.

isimi söyleyeceksen cezaya katlanıp kapa bildirmezsin.Olmazsada çıkar oyuncu yla nalaşamadık dersin,oyuncu gelmek istemedi dersin olur biter.

Ama sen kapa bildirdiysen gelecek kardeşim.Bir değil,iki değil kaç oldu bu lan.

Ama kusura bakmayın sizin gibi taraftarlara az bile böyle iş bilmezlikler.

Ne alakası var arkadaşım kulüp zaten her görüştüğü oyuncuyu bildirmek zorunda. Biz Sneijder'i istiyoruz. Kulübüyle anlaştık. Adama da çoğu Avrupa kulübünün veremeyeceği bir maaş önerdik. Hayır napak bu saatten sonra kaçırak mı gelmezse. Gelmezse gelmesin arkadaş bu kadarda sorun yapmaya gerek yok.

Yarın kararını verdi verdi yoksa bizi istediği fiyat için kullanıyordur. Başka açıklaması yok.

ah ulan ahh uzun bır gece hayırlı bır cuma olacak ınsallahhhhhhh

Yüzlerce olumlu yorum geldi transferle ilgili, sadece kel kafalı Baki belli olmaz dedi diye herkes gelmeyecek demeye başladı. Bi sakin olun.

sneijder bizi kullanıyorsan eğer sana bı beddua ederiz sonra kötü yollara düşersin ayık ol ya kabul et gel yada kabul etme kullanma ayıp ayıp :sad007:

Bate Borisov ve Fenerbahçe Avrupa Ligi 2gün 3gece 499euro Minsk

Admin arkadaşlarımız burda mı? Arkadaşımızın yorumunun üzerinde sanırım Sitenin kendi reklamları olsa gerek Fenerbahçe'nin reklamları var...

Ben bu reklamları belirleyen şirket kimse bilinçli birşey yapıldığını düşünüyorum

Admin arkadaşlarımız ilgilenirse sevinirim

Hacı o senin dediğin gibi olmuyor. Sitenin içeriği ile alakalı, burada yazdığımız herşey vt kayıt oluyor ve google oradan verileri çekiyor bakıyor. Forumda fenerbahce adı had safhada olduğundan fener reklamları çıkar. Yani en çok aranan girilen kelimelere göre filtre edilir buraad trabzonsporu konuş trabzon de bir süre sonra trabzon reklamları çıkar.

AW: Transfer Nöbeti

bizim ibraam seten'den haber yok mu sneijder ile ilgili?

Anlaşılan sneijder bizi koz olarak kullanıyor. Vay arkadaş.

Aynen öyle İngiltereyi kendi takımını herkezi uyandırmaya çalışıyor işte ki ben buna kızamam adam 28 yaşında çat diye bizim lige gelmez ama keişke ceza almayı göze alıp işler netleşmeden kapa bildirim yapmasaydık.

Kaan sıkıldın mı kardeşim :trollface:

Sunun haberlerini paylasmayi birakin artik. Kac senedir adam yalan üzerine yalan konusuyor. Hatta Forumdan aldigi isimleri yeniden bize gagalamaya calistigida vardi.

Gecen senelerde burda az küfür isitmedi. Hatta Alexandre Song gelmezse isi birakacagina yemin bile etmisti.

herkes duyumcu paylaşınca bi ben eksiktim dedim o yüzden paylaştım.

bu yalçın dümer mi söylüyor?

IbpDB.jpg

[h=5]Yalçın Dümer

[/h][h=5]W S yüzde 90 dı ama şimdi yüzde 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 hadi bakalım umarım yanılmam...[/h]

didi.

bu adamin dedikleri cikmiyor be haci

Tek sucu Türkiye ligine gelmeyecek olan potansiyelde oyuncular ile ilgilenilmesi bence.

Tek suçu hangi oyuncu olursa olsun bunu dillendirip taraftarı ister istemez bir bekleyişe sürüklemesi. Bu gazetelerede haberi yayan eleman bence bülent tulunun ta kendisi.

Eğer bu iş Cuma günü olmazsa ben bu transferi istemem..Biraz olsun futbolcu bizi istemeli..Son çare olarak veya diğer takımlar için bir koz olarak kullanmamalı..

Uyku düzeni yemek düzeni hiç birşey kalmadı..

Gel artık be!

kaan bize bir şey anlatmaya çalışıyor beyler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt