Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya renktaş kim ne çekiyosa çeksin bu nedir ya? Nefret ettiğin şey burnunun dibinde bitermiş ya aynen öyle! Profilime tıklıyorum fenerli oyuncunun resmi çıkıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 4346

İllaki bir çözüm yolu vardır online olan bir adminim yok mu? Böyle gerzekçe şey mi olur ya? Benim profilimde fener reklamı?

MÜSAİT ADMİN ARKADAŞIMIZ YOK MU GERÇEKTEN ACİL?

bu arkadas gercek mi :asd: en cok hangi sitelerde gezersen, onunla ilgili reklam cikar karsina..

beyler o uçak hikayesi gerçek çıkıyormuş sneijder yarın geliyormuş öğlen. ÇILDIRIRIZ :D

Iyide noldu da sapittik gene saliyi kim söyledi?

Ya renktaş kim ne çekiyosa çeksin bu nedir ya? Nefret ettiğin şey burnunun dibinde bitermiş ya aynen öyle! Profilime tıklıyorum fenerli oyuncunun resmi çıkıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 4346

İllaki bir çözüm yolu vardır online olan bir adminim yok mu? Böyle gerzekçe şey mi olur ya? Benim profilimde fener reklamı?

MÜSAİT ADMİN ARKADAŞIMIZ YOK MU GERÇEKTEN ACİL?

Hocam dediğim gibi o fener reklamı değil uçak firmasının reklamı. Adminler oturup reklam filtreleyemez ya. Birde şöyle birşey var google senin tarayıcında bir ajan bırakıyor(bu kötü anlamda değil) senin aramaların vs hep bir yerde depolanıyor ve ona göre veritabanından uygun veri çekiliyor. Atıyorum sen uçak bileti diye aramışsındır googlede. Yapay zeka sana uygun olabileceği kampanyaları reklam bölümünden gönderir. Bunun için bir şey yapamazsın

Sneijder gelmeyecek diyenler neden buradalar acaba ???

Lan günden güne atıyorlar ya deli olacam

Fiko: 2016 yılında Cl.de yarı final oynayacağız :o

Pfffff harbiden çok yıpratıcı saatler saçlarımız beyazladı la ...

En iyisi yatmak ve zamanın nasıl geçtiğini anlamamak yoksa böyle işkence gibi her kafadan bir ses çıkıyo ... Yarın inşallah herşey istediğimiz gibi olcak :yenieek:

Yarın ak koyun kara koyun belli olur renktaşlar. Adam olumsuz olsaydı çoktan haber uçururdu . Hatırlasanıza fener sorusuna adam öyle bir sırıtmıştı ki küfür gibi.:yenieek:

Cuma dediler ama bu haftaki Cuma dediler mi? :asd:

Bir ay sonraki Cuma falan olmasın :trollface:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt