Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sneijder'in menajeri ŞL de oynayan bir takıma gideceğini söylemişti.bu nedenle baki'nin gönderisi gerçekse bile önemini yitiriyor.+kayda değer bütün gazeteciler yarını bekleyin diyor ama ne hikmetse max. 3 bin takipçili gerçek ismleriyle tweet atmaya yürekler yetmeyen duyumcular sırf takipçi sayılarını arttırmak için sallıyorlar da sallıyorlar.

Sadece bende gözüküyor yani o reklam yanlış mı anladım? Ne yapmam lazım o gerzek reklamın gitmesi için? İnternetten araştırıyorum ama siz de bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim

hayır yalnızca sende gözükmüyor bu reklamlar herkeste gözüküyor

maalesef bende daha önce dile getirmiştim ama ilgilenen birisi yok sanırım

kişisel olarak engellemek için adblok diye bir program var

internette araştırabilirsin

Transfer Nöbeti

Uzun zamandır boylesine beklediğim bir şey daha hatırlamıyorum. Sizin var mı?

Sadece bende gözüküyor yani o reklam yanlış mı anladım? Ne yapmam lazım o gerzek reklamın gitmesi için? İnternetten araştırıyorum ama siz de bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim

Bende de var yalniz degilsin. Dun birkac kisi daha dert yaniyordu. O baroni olacak pustu gormekten biktim maymun herif

ikinci yarı taraftara özel forma çıkacakmış acaba turuncu olur mu?

Abi gerçek mi şaka mı kalbini kırarak söylerim üzdürme kendini... Şimdiye kadar kimseye bir saygısızlık yapmadım ama gerektiğinde bir saniye bile düşünmem şimdiden uyariyim

İnsan gibi açıklıcaksanız birşeyi dinliyorum, reklamlarla pek birşey bilmediğimi açıkladım ama bu sadece bende olmuyor bildiğim kadarıyla... Ha sadece bende oluyorsa söleyin pcyi kırıyım

fesupanallah :) kardesim bu site google reklamlarini kullaniyor, gidip ozellikle fener reklami almiyor.. :asd: kim en cok hangi sitelere giriyorsa onunla ilgili reklam cikar.. spor sitelerinde takiliyorsan her takimla ilgili reklam cikabilir.. onu google otomatik yapiyor, bu siteyle alakasi yok..

beyler bugun bir arkadaş söyledide gsstore un önünde baya bir hareketlilik olmuş bugun resimlerini falan paylaşmışlar kamyonlarla baya bir mal indirilmiş acaba formalar mı hazırlandı :)

[video=youtube;O73TCYklSvw]https://www.youtube.com/watch?v=O73TCYklSvw[/video]

fena gaza geldık yonetım wesley reıs degılde chadlı falan getırse yada hatta dıego nene olsa mıllet burun kıvırıcak heralde....:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt