Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Transfer Nöbeti

portakalı soydum dediler

baş ucuma koydum yemediler

gece gelir dediler

halbuki ettin derbeder

kör olasıca şneyder

Biyerde gordum hosuma gitti...

Nokia 3310 cihazimdan tapatalk 2 ile gonderilmistir.

Cevap: Transfer Nöbeti

ben suana kadar sevmesemde altunterim leri ama osman altunterim genel yalan haber yaptigini görmedim transfer konusunda

o değilde baki hariç(oda olumsuz demedi) herkes olumlu şeyler diyor gerçekten geliyor sanırım.

AslanYuvası ‏@Aslan_Yuvasi

"Öte yandan Türk Telekom Arena'da yer alan GSStore'a dün çok sayıda kamyonun yanaştığı iddia edildi." Çimleri taşıyan tırlar lan onlar :(

arkadaş yemin ederim bn böyle bi transfer dönemi görmedim ne tırı kaldı ne bakisi kaldı ne nihat doğanı kaldı kafayı sıyırdı la millet
:asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd:

vallaha cok büyük konustu, eger yarin gelmezse hayatta ummuyacagi küfür ve hakaretler yiyecek :b5:

yaw zaten bunu tahmin ediyorduk icimde bir his diyorki yarin gelecek bakalim ´ne olacak

Ama dedigim givi Sneijder gelmek istemeseydi suana kadar bukadar insami beklermez "Hayir" cevabini verirdi. Ne kadar sevmesek'te zaten "Kuyt" Istanbulun nasil biyer oldugunu, gelmesini istemistirki cok buyuk katkisi olur.

Nöbet'de ne kadar cok adam var 10 dk haber 6000 kere okundu :D acıklansa resmi site çöker.

O değil de yarın gazeteciler havaalanına pusu atacaklar :D

AslanYuvası ‏@Aslan_Yuvasi

"Öte yandan Türk Telekom Arena'da yer alan GSStore'a dün çok sayıda kamyonun yanaştığı iddia edildi." Çimleri taşıyan tırlar lan onlar :(

arkadaş yemin ederim bn böyle bi transfer dönemi görmedim ne tırı kaldı ne bakisi kaldı ne nihat doğanı kaldı kafayı sıyırdı la millet
:asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd:

tırla-kamyonu ayırt edebilcek kadar zekidirler heralde belkide haklıdırlar soner ne dersin :asd:

Sneijder yarın İstanbul'a geliyormyş ??

Yarın ist. geliyor ve hala resmi açıklama yok ha?

Gerçi Hamit resmen açıklnmadan kampa katılmıştı

birumut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt