Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Osman Altunterim ‏@altunterim

SON DAKİKA : Sneijder yarın İstanbul'a geliyor.. https://www.turkfutbol.com

:troll:

Burdakilerin cogu Saim abiye yada genelikle altunterim ailesine kötü gözle bakiyor elestirili dolu yayinlari oldugundan dolayi. tamam kendisi biraz asiri derecede bazen kendine öz tarzi ile elestiriyor yönetimi ve sayre kendi inandigi ve bildigi icin ama saim abi yi taniyan yani gercek hayata taniyan nasil birisini oldugunu bilirki belki cok az sayida kalmis gercek gaztecidir kendisi. ve kendiside ogluda iyi Galatasaray lilardir. Transfer haberlerine gelince . Bu konuda bir kez yanildigini görmedim . yanildi söyle yanildi .herkezin de yanildigi gibi aysal baskanimizin dönemindeki bu kap olaylarinda cok yanildi oda ama kim yanilmadiki podolski forlan bilmem kimlerde. zaten ondan sonra transfer duyumlarini pek vermiyor. oglu osman da kendi ekibini kurmus durumunda zaten ve sadece biraz destek yardim aliyor ama saim abinin elinden gecmis birisi. fatih hocanin bile takdir ettigi ve sevdigi birisi saim abi. Haberlerin hepsi dogru oldugunu söyleyemem daha dogrusu analyzleri o onun bakis acisidir ama öyle art niyetli birisi degildir burda yazildigi cizildigi gibi kendisi. burda 30 yila askin gazateciden bas ediyoruz ama en önemlisi kirli medjacilara uymamak icin hic bir özel gaztelerde calismam diyen birisi bu abim. burda onlarin hakinda bir kac negativ yorum okudum pek sesimi cikartmadim c+nkü onun ne tür acitaci haberler yapa bildigini biliyorum acikcasi. yani bir koyu Galatasaray linin gelemeyecegi yazilari var gercekden . ama neyse icimde kalmasin dedim ben. yilardir yakindan tanidgim icin kendilerini biraz o konuda burda yorum yazmak istedim .

AslanYuvası ‏@Aslan_Yuvasi

"Öte yandan Türk Telekom Arena'da yer alan GSStore'a dün çok sayıda kamyonun yanaştığı iddia edildi." Çimleri taşıyan tırlar lan onlar :(

arkadaş yemin ederim bn böyle bi transfer dönemi görmedim ne tırı kaldı ne bakisi kaldı ne nihat doğanı kaldı kafayı sıyırdı la millet
:asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd:

arenanın yapımını siteden takip edenler bilir prekastlar yola çıktımı muhabbetine dönmüş

Buna şöyle söyleyeyim fener geçen yaz gidip tffye tvde bizi düşürün dedüi mi demedi mi. Canlı yayında dedi adam bunu ardından hisselerinin durumu ne oldu tepe taklak olmaya devam etti. 2 gün sonra biz öyle bir açıklama yapmadık dedi mi demedi mi dedi. Sonuç ne oldu hisseler %12 oranında arttı peki bu arada kalan dönemde hisseler düşükken 100 milyon dolar yatıran adamın parası 112 milyon dolar olur mu olmaz mı basit hesap ile. Ve fenerin hisseleri %30 oranlarında düşüp kalkıyoru bir ara. Borsa manipülasyonu oydu işte.

Yani borsa bu anlık değişim gösteren bir sistem

Abi o anlık değişim göstermesinin sebebi bence üzerinde oynanan işlem miktarından kaynaklı borsayı bilmiyorum fakat düşüncem borsanın böyle oyuncu transferiyle çok alakalı olmadığı yönünde örneğin sneijder borsaya bildirildikten sonra hisselerimiz düşüş göstermiş 1 gün sonrada yükselişe geçmiş bugün yükselmeye devam ediyor. Yani onla alakası olmadığını düşünüyorum anlık değişim gösterdiğini biliyorum ama anlık değişimin transferle alakalı olmadığını borsa içindeki sistemle alakalı olduğunu düşünüyorum.

Herkese iyi geceler sabah görüşürüz inşallah güzel bir gün bizi bekliyor olur.

inş havaalanında karşılama falan olmaz rezillik :D adam geldi de karşılaması kaldı

Eskiden imza töreni oluyordu ya,barak öpme falan.Özledim onları.

Benim duydugum sey forma ayirtmama neden oldu??? forma ayırtmak ne lan ? :)

Bu adamın karısı Türkiye gelmez her twitinde love milano diyor başka bişey demiyor

:(

Burdakilerin cogu Saim abiye yada genelikle altunterim ailesine kötü gözle bakiyor elestirili dolu yayinlari oldugundan dolayi. tamam kendisi biraz asiri derecede bazen kendine öz tarzi ile elestiriyor yönetimi ve sayre kendi inandigi ve bildigi icin ama saim abi yi taniyan yani gercek hayata taniyan nasil birisini oldugunu bilirki belki cok az sayida kalmis gercek gaztecidir kendisi. ve kendiside ogluda iyi Galatasaray lilardir. Transfer haberlerine gelince . Bu konuda bir kez yanildigini görmedim . yanildi söyle yanildi .herkezin de yanildigi gibi aysal baskanimizin dönemindeki bu kap olaylarinda cok yanildi oda ama kim yanilmadiki podolski forlan bilmem kimlerde. zaten ondan sonra transfer duyumlarini pek vermiyor. oglu osman da kendi ekibini kurmus durumunda zaten ve sadece biraz destek yardim aliyor ama saim abinin elinden gecmis birisi. fatih hocanin bile takdir ettigi ve sevdigi birisi saim abi. Haberlerin hepsi dogru oldugunu söyleyemem daha dogrusu analyzleri o onun bakis acisidir ama öyle art niyetli birisi degildir burda yazildigi cizildigi gibi kendisi. burda 30 yila askin gazateciden bas ediyoruz ama en önemlisi kirli medjacilara uymamak icin hic bir özel gaztelerde calismam diyen birisi bu abim. burda onlarin hakinda bir kac negativ yorum okudum pek sesimi cikartmadim c+nkü onun ne tür acitaci haberler yapa bildigini biliyorum acikcasi. yani bir koyu Galatasaray linin gelemeyecegi yazilari var gercekden . ama neyse icimde kalmasin dedim ben. yilardir yakindan tanidgim icin kendilerini biraz o konuda burda yorum yazmak istedim .

Kısaca gereksizler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt