Özgür Çelik
Parçalı Üye
- 5 Temmuz 2011
- 4.738
- 0
- 996
Cevap: Transfer Nöbeti
Bence gelirse kuşlar :cool:
Bence gelirse kuşlar :cool:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bilmiyorum .ama türkiyede yalan siparis alip da haber yapan büyük holding muhaberlerinden daha iyi bence. Türkiyede cok gazteci nasil gaztecelik yapilir diye ders ala bilir saim abiden aslinda ama bize dedigim gibi cok ters geliyor ola bilir cünkü tarzi cok sert ama art niyetli degil. en önemliside budur benim gözümde. katilmadigim cok haberi vardi ve acikcada tartismayada girdigimde oldu ama adam yazdigini inanarak yaziyor . yani sif ona buna bir celme atayim yada haber yapayimda rating olsun pesinde oldugunu zanetmiyorum acikcasi. neyse kimsenin avukatligini yapmaya nyietim yok zaten kendiside istemez. ben sadece icimde kalan bir seyi burda yazmak sizinle paylasmak istedim.

unutmayin once benden duydunuz; sneijdir hayirli olsun
bi adamın dediği ile gaza gelmeyelim..kimdir bu herif...doğru mu söyler...:confused:
Uçakların motorlarını tamir eden bir firmada teknisyenim. Her 6 ayda bir çoğu uçağın torna tesviyesini baskı balatalarını biz yaparız. Aysal'ın uçağıda bizim firmayla anlaşmalı ve geliyor. Oradan kalma hatrı sayılır bir iki abi ile konuşmuşluklarımız ve numaraları bizde var. Bugün cesaret edip aradık 2-3 teknisyen arkadaş ve Sneijder işi bitti Cuma günü açıklayacağız ama duyulması sorun değil sevinin saygılar dedi görüşmemiz sonlandı. Kısaca bu duyum değil bizzat bilgidir. :ayatollah:
Erdemirbas @Erdemdemirbas
Sneijder olayı olmayabilir.Bilgi kesin değil fakat , bilgiyi divan üyesinden aldım.Fakat pürüzler çıkmış son dakikalarda.Ünal aysal başka isimlere yöneldi.
![]()