Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bi adamın dediği ile gaza gelmeyelim..kimdir bu herif...doğru mu söyler...:confused:

bilmiyorum .ama türkiyede yalan siparis alip da haber yapan büyük holding muhaberlerinden daha iyi bence. Türkiyede cok gazteci nasil gaztecelik yapilir diye ders ala bilir saim abiden aslinda ama bize dedigim gibi cok ters geliyor ola bilir cünkü tarzi cok sert ama art niyetli degil. en önemliside budur benim gözümde. katilmadigim cok haberi vardi ve acikcada tartismayada girdigimde oldu ama adam yazdigini inanarak yaziyor . yani sif ona buna bir celme atayim yada haber yapayimda rating olsun pesinde oldugunu zanetmiyorum acikcasi. neyse kimsenin avukatligini yapmaya nyietim yok zaten kendiside istemez. ben sadece icimde kalan bir seyi burda yazmak sizinle paylasmak istedim.

Hocam kişisel olarak sevebilirsiniz ama cidden çok gereksizler.İnsan en hafif eleştiriye bile bu kadar tepki verir mi? Ayrıca Türkçe'si berbat.

Erdemirbas ‏@Erdemdemirbas

Sneijder olayı olmayabilir.Bilgi kesin değil fakat , bilgiyi divan üyesinden aldım.Fakat pürüzler çıkmış son dakikalarda.Ünal aysal başka isimlere yöneldi.

:asd:

Erdemir Basa baska transfer haberlerinide sorsa ya biri :D

Transfer Nöbeti

Genel kurul uyesi mi baskanin ucakla geliyor noluyor :SS:

Uçakların motorlarını tamir eden bir firmada teknisyenim. Her 6 ayda bir çoğu uçağın torna tesviyesini baskı balatalarını biz yaparız. Aysal'ın uçağıda bizim firmayla anlaşmalı ve geliyor. Oradan kalma hatrı sayılır bir iki abi ile konuşmuşluklarımız ve numaraları bizde var. Bugün cesaret edip aradık 2-3 teknisyen arkadaş ve Sneijder işi bitti Cuma günü açıklayacağız ama duyulması sorun değil sevinin saygılar dedi görüşmemiz sonlandı. Kısaca bu duyum değil bizzat bilgidir. :ayatollah:

Renkdas, bu dogru gercekden dogru mu? saka fln yapmaaaaaaa

bu sefer başka türlü geliyor yarabbiimm

Alahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sen koruuuuuuuuuuu Allah Allah Yarabbi Allah

Erdemirbas ‏@Erdemdemirbas

Sorulara toplu cevap vereyim W. Sneijder konusunda ki bilgiyi Divan üyesi olan birinden net ve kesin bilgi olarak aldım

beyler forumda bir anda hareketlenme oldu geliyomu bu sefer ???????????

Transfer Nöbeti

gelmez cok para

vermez aysalda terimde

{KEEP CALM AND PASS ME THE BALL}

vay arkadaş 1 saat ayrı kaldık forumdan neler dönmüş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt