Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

images

20 saniye gözünüzü kırpmadan bakın, sonra duvara bakın ne görüceksiniz bilin ? :lol:

sa ben ünal aysal'ın jetinin pilotu sorularını alayım

Erdemirbas ‏@Erdemdemirbas

Bu saatte Galatasaraylılara iyi bir haber vereyim.."W. Sneijder" yarın 13.40'ta Sn. Aysal'ın özel uçağıyla Türkiye'ye geliyor..

Sorulara toplu cevap vereyim W. Sneijder konusunda ki bilgiyi Divan üyesi olan birinden net ve kesin bilgi olarak aldım

Hepinizin sorusuna yetişme gibi bir şansın malesef yok ben sadece üyesi olduğum kulubun 36 yıllık üyesinden aldığım haberi paylaştım..

Paylaşıldımı bilmiyorum ama tanıyan varmı bu adamı ?

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

2 saat once yatyrm dedim yatamadim. Yarin en onemli finalim var calisamadim bu adam yuzunden. Sneijder gelene kadar siyirmazsam hic siyirmam bugun bunu anladim

Ben buna işte kızıyorum.Olur mu be kardeşim dersine çalışacaksın.

bu erdemi demirbaş listesine yazın ters köşe olursak sorrumlusu onla altunterim olur.

Erdemirbas ‏@Erdemdemirbas

Bu saatte Galatasaraylılara iyi bir haber vereyim.."W. Sneijder" yarın 13.40'ta Sn. Aysal'ın özel uçağıyla Türkiye'ye geliyor..

Sorulara toplu cevap vereyim W. Sneijder konusunda ki bilgiyi Divan üyesi olan birinden net ve kesin bilgi olarak aldım

Hepinizin sorusuna yetişme gibi bir şansın malesef yok ben sadece üyesi olduğum kulubun 36 yıllık üyesinden aldığım haberi paylaştım..

Paylaşıldımı bilmiyorum ama tanıyan varmı bu adamı ?

Seviniyoruz burda :trollface:

Sevgiliden de ayrıldık. :( Sneijder gelmezse oturup ciddi ciddi ağlarım :sad007:

Sneijder Fenerbahçe'ye gelse istavroz getirecek adamlar şimdi Antuda Sneijder'in karısını eleştiriyor oynadığı film yüzünden :) Şimdilerde alayı radikal islamcı. Ah bunlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt