Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yarın imzayı atar beyler azcık rahat olun yahu. Bu gece zaten bişey gerçekleşmez herşey yarına endeksli.

PES serilerinde transferi acıklanmayan, gündemdeki hangi oyuncuyu alsam o oyuncunun transferi fani hayatta gerçekleşmiyordu. Şimdide Sneijder'i almaya calısıyorum :)

Eeee napmamız lazım bu durumda ayağına kapanıp bohunu yiyek cihat ağbeey diye yalvarmamızı mı istiyorsun.

Ayrıca neden mutlu oldun ki. Bir adam uğursuzluğundan dolayı üzülmesi gerekir sevinmesi değil.

Gestifute Agent ‏@AgentFutbol BREAKING NEWS - Wesley Sneijer's agent Soren Lerby says Galatasaray officials are currently in Italy having just finished talks with him

Gestifute Agent ‏@AgentFutbol

BREAKING NEWS - Sneijder's agent Soren Lerby "Sneijder has warmed to a Galatasaray move, having spoken to his family & brother who lives in

Turkey, if nothing changes Sneijder will be joining Galatasaray tomorrow but I can't confirm the move yet, this is football anything can

happen"

BREAKING NEWS - Wesley Sneijder will confirm his decision to join Galatasaray tomorrow, following training at 13:30

huw68.jpg

Bir başkan düşünün istediği an istediği saat jetine atlayıp nereye istiyorsa gidebiliyor..Bir başkan düşünün dış hatlar vip pasaport kuyruğunda banko önünde beklerken " size çıkış veremeyiz çünkü ülkeden çıkış yasağınız" var deniliyor..İşte aradaki kalite farkı..Azizin çocukları sizi:))

Renktaslar Sneijder askina Alexa Eklentisini kurun eger kurmadiysaniz. Biliyorum aranizda "bununla kim ugrasacak, ben yapsam ne olur" vs diye düsünenler var, bu eklentinin bilgisayariniz/laptopunuza hic bir zarari yoktur. En fazla 1-2 dakika zamaninizi alir. Tesekkürler.

HAKAN CAN ‏@HakanCan2011 Protokol gereği, Sneijder gelmek istemezse ve Moratti Hollandalıyı başka kulùbe satarsa Galatasaray 5 milyon Euro alacak! 10 numara anlaşma

hehehe :lol:

ne ALAKA LA... AS GAZATESİ HABERİ..

yorumlarıda gördüm şimdi. yıllardır duran viedo yayından kaldırıldı. bu türkiyeye gideceği için yapılmıştır diyorr..

Ben izledim zaten kaldırsınlar sorun yok :asd:

Sneijder bizde gercekden beyler galiba. sneijderin hanimin o mesul videolarini baskan aysal tüm netlerden kaldirma operasyonuna baslamis :D

Sneijder'dan sonra Robinho diyorlar doğrumu?

Beyler Sneijderin karisinin o videosu kalktiysa bu is bitmis demektir,resmen gelmeden once temizlik bu yanlis anlasilmalari engellemek adini kaldirilmistir o video.

Gelmicek olsa niye boyle bisey yapilsin ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt