- 25 Mayıs 2011
- 1.456
- 0
- 996
Cevap: Transfer Nöbeti
18 milyona almışlar görmedin sanırım
alamıyoruz daha ne olacak..
18 milyona almışlar görmedin sanırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alamıyoruz daha ne olacak..
yarin sabah okulu, isi olanlar uyusunlar bence. bugun nobetten bir sey cikmaz. nani konusuna gelecek olursak, herif listede var ancak talibi de var deniyor. o is zor gibi ancak allah'tan umit kesilmez. kolarov konusunda bir bilgim yok uzgunum.
bu arada forumda melo'yla ilgili kimse bir seyler karalamamis. unuttunuz mu yoksa? :-(
Adama saygısızlık etmeye kimsenin hakkı yok , isine bakar mısın canım
yarin sabah okulu, isi olanlar uyusunlar bence. bugun nobetten bir sey cikmaz. nani konusuna gelecek olursak, herif listede var ancak talibi de var deniyor. o is zor gibi ancak allah'tan umit kesilmez. kolarov konusunda bir bilgim yok uzgunum.
bu arada forumda melo'yla ilgili kimse bir seyler karalamamis. unuttunuz mu yoksa? :-(
baslik amacindan bayagi bir sapmis.
bu arada transferde "bitti" kavrami diye bir sey yok artik arkadaslar. sizlere onerim sagda solda "x bitti", "x yarin aciklanacak" tarzi soylemlere fazla inanmayin. daha iki gun once alper potuk konusunda olanlar hala akillarda. bu saatten sonra resmi sitede gormeden unal aysal bile duyum verse inanmayin derim.
baskan bile yanilabiliyorken duyumculara itimat etmeyiniz. chedjou konusunda ben de az cok bir seyler biliyorum, transferin gerceklesme orani yuksek. ancak digerleri gibi "bitti" tarzi seyler soyleyemem.
Bende bilmiyorum tam olarak.
Anladığım kadarıyla Eray Özgür adminimize kumpas kurmuşlar.
konuyu saptırmanın bir alemi yok. elbette şaka olur olmaz değil. mesela burada drogbayı sol beke yazmıştı biri geçen gün gayet komikti bir sürü beğeni aldı. ama bu olay normal bir şaka değil. dışarıdan fenerlinin biri görse dalga geçecekler forumla ve galatasaray taraftarıyla. forumla geçmesi önemli değilde galatasaray taraftarıyla kimse dalga geçemez. bu duruma düşürecek hareket yapamaz yapmamalı. ben onun derdindeyim.
şu fake hesabı koyan 1234879. kişisin :yenieek:
baslik amacindan bayagi bir sapmis.
bu arada transferde "bitti" kavrami diye bir sey yok artik arkadaslar. sizlere onerim sagda solda "x bitti", "x yarin aciklanacak" tarzi soylemlere fazla inanmayin. daha iki gun once alper potuk konusunda olanlar hala akillarda. bu saatten sonra resmi sitede gormeden unal aysal bile duyum verse inanmayin derim.
baskan bile yanilabiliyorken duyumculara itimat etmeyiniz. chedjou konusunda ben de az cok bir seyler biliyorum, transferin gerceklesme orani yuksek. ancak digerleri gibi "bitti" tarzi seyler soyleyemem.
Saruman gitti , Alemdar reyiz hala forumdayahu salman arslan a ne oldu
birde alemdar ibaret e ??????????????????????
Bitti demediniz ama gitmiş dediniz, artık bitti tarzı şeylerin söylenemeyeceğinin kısa açıklaması mıydı ? Bitmiş diyenlere gönderme miydi ?
Allah kimseyi şakada olsa fenerlilikle sınamasın ben kendi adıma böyle bir şakaya asla müsade etmezdim sayın admin ve arkadaşları ayıp bence bu şaka yapılacak daha başka konular bulabilirsiniz![]()
yahu salman arslan a ne oldu
birde alemdar ibaret e ??????????????????????
o şaka yüzünden benim sinirim bozuluyorsa gecenin bir saatinde sinirleniyorsam ciddiye alırım. galatasaray ile yatıp kalkıyoruz biz. bu forumda tanınan bilinen bir forum burada olacak böyle birşey rakiplere dalga geçme konusu yaratır. o yüzden sinirlenmekte ve ciddiye almakta haklıyız.
konuyu saptırmanın bir alemi yok. elbette şaka olur olmaz değil. mesela burada drogbayı sol beke yazmıştı biri geçen gün gayet komikti bir sürü beğeni aldı. ama bu olay normal bir şaka değil. dışarıdan fenerlinin biri görse dalga geçecekler forumla ve galatasaray taraftarıyla. forumla geçmesi önemli değilde galatasaray taraftarıyla kimse dalga geçemez. bu duruma düşürecek hareket yapamaz yapmamalı. ben onun derdindeyim.