Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yarin sabah okulu, isi olanlar uyusunlar bence. bugun nobetten bir sey cikmaz. nani konusuna gelecek olursak, herif listede var ancak talibi de var deniyor. o is zor gibi ancak allah'tan umit kesilmez. kolarov konusunda bir bilgim yok uzgunum.

bu arada forumda melo'yla ilgili kimse bir seyler karalamamis. unuttunuz mu yoksa? :-(

Melo'yu kafadan aldik olarak sayiyoruz abi artik.

yahu salman arslan a ne oldu

birde alemdar ibaret e ??????????????????????

yarin sabah okulu, isi olanlar uyusunlar bence. bugun nobetten bir sey cikmaz. nani konusuna gelecek olursak, herif listede var ancak talibi de var deniyor. o is zor gibi ancak allah'tan umit kesilmez. kolarov konusunda bir bilgim yok uzgunum.

bu arada forumda melo'yla ilgili kimse bir seyler karalamamis. unuttunuz mu yoksa? :-(

Abi melo unutulur mu o gelecek diye biz hesap yapıyoruz ondan aldık gözüyle bakıyor herkes.

baslik amacindan bayagi bir sapmis.

bu arada transferde "bitti" kavrami diye bir sey yok artik arkadaslar. sizlere onerim sagda solda "x bitti", "x yarin aciklanacak" tarzi soylemlere fazla inanmayin. daha iki gun once alper potuk konusunda olanlar hala akillarda. bu saatten sonra resmi sitede gormeden unal aysal bile duyum verse inanmayin derim.

baskan bile yanilabiliyorken duyumculara itimat etmeyiniz. chedjou konusunda ben de az cok bir seyler biliyorum, transferin gerceklesme orani yuksek. ancak digerleri gibi "bitti" tarzi seyler soyleyemem.

Bitti demediniz ama gitmiş dediniz, artık bitti tarzı şeylerin söylenemeyeceğinin kısa açıklaması mıydı ? Bitmiş diyenlere gönderme miydi ?

Allah kimseyi şakada olsa fenerlilikle sınamasın ben kendi adıma böyle bir şakaya asla müsade etmezdim sayın admin ve arkadaşları ayıp bence bu şaka yapılacak daha başka konular bulabilirsiniz :)

konuyu saptırmanın bir alemi yok. elbette şaka olur olmaz değil. mesela burada drogbayı sol beke yazmıştı biri geçen gün gayet komikti bir sürü beğeni aldı. ama bu olay normal bir şaka değil. dışarıdan fenerlinin biri görse dalga geçecekler forumla ve galatasaray taraftarıyla. forumla geçmesi önemli değilde galatasaray taraftarıyla kimse dalga geçemez. bu duruma düşürecek hareket yapamaz yapmamalı. ben onun derdindeyim.

Tesekkurler renktas :ka05:

Melo'yla ilgili bir şey biliyorsan yaz abi ben de yatıyım artık.

baslik amacindan bayagi bir sapmis.

bu arada transferde "bitti" kavrami diye bir sey yok artik arkadaslar. sizlere onerim sagda solda "x bitti", "x yarin aciklanacak" tarzi soylemlere fazla inanmayin. daha iki gun once alper potuk konusunda olanlar hala akillarda. bu saatten sonra resmi sitede gormeden unal aysal bile duyum verse inanmayin derim.

baskan bile yanilabiliyorken duyumculara itimat etmeyiniz. chedjou konusunda ben de az cok bir seyler biliyorum, transferin gerceklesme orani yuksek. ancak digerleri gibi "bitti" tarzi seyler soyleyemem.

Adam haklı dağılın.

İmzalar atılmadan transfer bitti demek doğru değil.

Bizim yönetim kulübüyle anlaşıyor hemen KAP'a bildiriyor veya futbolcuyla anlaşıyor KAP'a bildirim yapıyor...İki tarafla anlaşmadan KAP'a bildirim yapmak zorunda değil..Çünkü görüşme yapıp da almadığımız bir sürü futbolcu var. Bunların yarısından fazlası KAP'a bildirilmedi.

Yönetim planlama hatası yapıyor.

BK-pX42CYAAulyN.jpg

50 defa burda 3 4 kişi şu olyı anlatın ne olur beyler dediler kimse birsey anltmadı tesekkrler beyler.

o şaka yüzünden benim sinirim bozuluyorsa gecenin bir saatinde sinirleniyorsam ciddiye alırım. galatasaray ile yatıp kalkıyoruz biz. bu forumda tanınan bilinen bir forum burada olacak böyle birşey rakiplere dalga geçme konusu yaratır. o yüzden sinirlenmekte ve ciddiye almakta haklıyız.

sen sey yap bilyonmu mahkemeye ver mahkemeye.

konuyu saptırmanın bir alemi yok. elbette şaka olur olmaz değil. mesela burada drogbayı sol beke yazmıştı biri geçen gün gayet komikti bir sürü beğeni aldı. ama bu olay normal bir şaka değil. dışarıdan fenerlinin biri görse dalga geçecekler forumla ve galatasaray taraftarıyla. forumla geçmesi önemli değilde galatasaray taraftarıyla kimse dalga geçemez. bu duruma düşürecek hareket yapamaz yapmamalı. ben onun derdindeyim.

Geçse nolacak onu anlamadım. Abartmayın ya şunları. Ona bakarsan şu Alperi borsa bildiriminden sonra elimizden almalarıyla dalga geçmenin ağa babasını yapıyorlar 3 gündür, napalım yani biz de burda kulüp yönetimine mi sayalım.

Esnek olmak iyidir, burda sabahtan akşama kadar insanları kandırma amaçlı duyum paylaşan gerzekleri okuya okuya hepimizin beyni akıyor, bu kadar asosyalliğin anlamı yok. İnsanız hepimiz forum robotu değiliz.

Bunları da geçiyorum, tamam hoşlanmak zorunda da değilsin eyv ama çok uzatıyosun kusura bakma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt