Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

onceden planlandigini sanmiyorum. olay basit. fener araya girdi, fiyat arttirdi, mafya falan soktu ve adami aldi.

alper'e de baski yapmis olabilirler. ancak oyuncu biraz dik durabilse yine de gitmezdi diye dusunuyorum.

Abi bunların hepsini hepimiz biliyoruz ama sen söyleyince bir başka duygulara dalıyorum abi, türk futbolu mafyanın elinden kurtulamayacak gibime geliyor ağlamaklı oluyorum.

baskan istemiyor, asagi bastiriyor. bekleyip gorecegiz:yenieek:

Başkan niçin böyle bir görüşe sahip üstad? İstikrarsız olduğunu söylemişti sanırım bir programda, sebebi bu mudur? Eğer öyleyse sezon başı kampını kaçırdığını göremiyor mu? Melo gibi adam istenmez mi yahu.. :SS:

çok mu uzatıyorum iki tane mesaj yazdım kaç sayfalık konuda. yazdığım ikinci mesaja cevap geldi ben de kendi cevap hakkımı kullanıyorum. kaldı ki yönetime de tepki gösterdik zati burada alper olayı yüzünden.

Burada bu tip şakalar yapılır ve yapılmaya da muhtemelen devam edilecektir. Rahatsız olduysan tavsiyem takılma bu foruma, sana sataşmak için söylemiyorum çok ciddiyim.

Olabilir insanların rahatsız oldukları yerler falan, girmezsin olur biter. Tartışmaya da gerek yok bence. Sana göre gereksiz bize göre ise eğlenceli bir şakaydı.

amma sordunuz adam ne dicek zaten yha yorum yapıyor hala sorular falan. 2-3 gün bekleyin işte. isim istiyorsanız 2 twttra girin adamın asabını bozmayın

Bu cevabi yazdigin uye ben degilim, ama bir adminin diger uyeye boyle cevabi gordukten sonra bu forumda durmanin bir manasi yok artik.

Bu forum uyeler sayesinde var.

Hic bir adminin boyle konusma hakki yok.

Boyle saka da yapilmaz. Bunu kendiniz de biliyorsunuz ama inkar etmek istemiyorsunuz.

Ben 3 yildir burdayim. SIK SIK da girerim. Tartisirim, sakalasirim. Gulerim, uzulurum. Bunu sana soracak da degilim.

Boyle bir sakayi yapmaya hakkiniz yok.

Biz burda olmasak, siz burda olacakmisiniz?

Admin olarak simdi skype da neguzel de egleniyordunuz. ''Bak nasil dalga gectik ha ha''

Bu arada, aranizda 100 de 100 Fenerli adminler var. Yoksa boyle saka yapilmazdi ve izin de verilmezdi.

Neyse, iyi sakalar size.

Skype kullanmıyorum, herhangi bir iletişim ortamında kimseyle konuşmadım. Planlanan bir şaka değildi, Hayri koydu, üstüne devam ettirdik, bu kadar basit.

Bu ortamda durmazsan durma, meraklı değiliz. Siz olmazsanız biz olmazmışız, biz olmazsak siz de olmazsınız. Zaten mantık olarak ben direk anamın karnında alnımda admin yazısıyla çıkmadım. Bir zamanlar buralarda takılırdım, o zaman da eğlenirdik. Sonra admin oldum.

Şaka yapmaya hakkım yokmuş, PİÇİM ya ben anasını satayım, bana yasak şaka yapmak. Siz şakalaşın drogba sol bek diye, layklayın birbirinizi.

renkdaslar inanmayacaksiniz ama 45 dklik ceza verildi bana sanirim gerceklerin ustu daha da ortuluyor

İşin esprisi orada zaten. Herkes şakayı anlarsa, o tepkiler çıkmazdı ortaya. Onlar çıkmayınca da kimse gülüp eğlenmezdi. Şaka yapılacak, birileri anlamayacak ki şaka olsun. Herkes anlarsa şaka olmaz. Mesele açıklandıktan sonraki tutum, özür bile beklemiyoruz o hakaretlere, sadece şakayı yediklerini kabul etseler yeter.

sizlerde yönetıcı olarak heleki buranın havasını çok iyi bılenler olarak daha anlayışlı olmalısınız(sakanın zamanı)

simdi bu yüzden belkıde en büyük zevkinden mahrum kaldı arkadaşlar

bence daha güzel bi zamanda yapılsaydı bu saka

suda var bir üyenin arkasından gitme kal dıye eğlenmekte hoş degıl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt